poze love generation student party timisoara

Love Generation Student Party - Timisoara

Timis , Timisoara. Miercuri 6 Ianuarie 2010 21:00
Vanilla Club ,cladirea Modex, etajul 1(fost Discoland)

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte , Cluburi si Discoteci

Welcome 2010 Special Guest DJ Breky

Prima petrecere studenteasca din 2010 vine cu cateva schimbari dar pastreaza aspectele pozitive cu care sunteti obisnuiti deja si promite si mai multa distractie decat in anul care tocmai sa incheiat!Invitatul nostru special,Dj Breky, este prezent pentru prima oara in Timisoara si doreste sa lase o impresie foarte buna fapt pentru care s-a pregatit cu grija pentru aceasta seara...
Aceasta prima saptamana de petrecere studenteasca este una deosebita din 2 motive: este prima din acest an si este ultima inainte de sesiune!Si daca tot vorbeam de schimbari una dintre ele este aceea ca party-ul s-a mutat miercurea iar celelate va lasam sa le descoperiti voi singuri.
Chiar daca ne apropiem de o perioada stresanta in viata fiecarui student si anume sesiunea suntem siguri ca fiecare mai face si cate o pauza de la invatat iar noi speram ca acesta pauza sa o faceti miercuri seara si sa ne strangem in numar cat mai mare in Vanilla, locul in care cateva saptamani bune la rand studentii au avut parte de cele mai tari party-uri din 2009.
Rezidentii nostrii Dj Maxim si Mc Steel au pregatit un program special pentru acesta seara iar noi ca de obicei va facem incalzirea cu shoturi gratis de tequila.Bineinteles ca intrarea este libera pentru toti studentii iar preturile sunt accesibile fiecarui buzunar.
Suntem siguri ca motivele enumerate mai sus au fost suficiente sa va conviga sa lasati pentru cateva ore cartea din mana si sa va relaxati impreuna cu noi inainte de sesiune!

Mai multe detalii: http://www.vanillaclub.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 955
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5251 zile, 04 Ian. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .