poze flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 21 Iunie 2024 - Duminică 23 Iunie 2024
Muzeul Satului Bănățean

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

James Arthur, Subcarpați, Deliric x Silent Strike w/ Muse Orchestra și Mario Fresh sunt primii artiști anunțați la FLIGHT FESTIVAL

FLIGHT FESTIVAL se pregătește să surprindă din nou în 2024! După ediția trecută în care cele trei festivaluri s-au unit sub umbrela District 2023, anul acesta Flight Festival revine cu forțe proaspete și anunță primul val de artiști.

James Arthur, cântărețul britanic adorat pentru vocea sa incredibilă și hiturile care îți fac inima să tresară, vine pentru prima dată în Timișoara. Acesta a cucerit topurile britanice cu al cincilea său album de studio, "Bitter Sweet Love", al doilea album al artistului care ajunge pe primul loc. În total, cântărețul a obținut de patru ori discul de platină și de două ori discul de aur. Arthur a devenit celebru în 2012, când a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii de casting "The X Factor".

Subcarpați, un mix exploziv între vechi și nou, folclor underground pe ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall, va fi din nou prezentă pe scena din Timișoara.

Deliric, geniul rap-ului românesc alături Silent Strike w/ Muse Orchestra reușesc sătransmită împreună o emoție incomparabilă care pătrunde adânc în sufletele ascultătorilor.

Mario Fresh, unul dintre cei mai populari artiști din România, cu un fan base impresionant și o serie de colaborări de succes, va aduce vibe-ul de vară prin piese sale.

De asemenea, scena Drum & Bass de la FLIGHT FESTIVAL este preluată de Magnetic, iar primul artist anunțat este Matrix & Futurebound, duoul care a lăsat o amprentă valoroasă pentru istoria Drum and Bass și a creat muzică semnificativă pentru ascultătorii acestul stil muzical din întreaga lume. Vino alături de noi pentru trei nopți de ritmuri necruțătoare și energie de neegalat.

Când? 21-23 iunie. Unde? Muzeul Satului Bănățean, un loc de poveste care va fi transformat în centrul distracției timp de trei zile!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 264
Cuvinte cheie: subcarpati , Evenimente Timisoara
valentina

Adaugat in urma cu 51 zile, 24 Apr. 2024

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1598

Alte Evenimente din Timisoara
targ international de energii regenerabile roenergy romania

Targ International de Energii Regenerabile RoEnergy Romania

Timis, Timisoara. 25 Sep 2024 - 27 Sep 2024
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Flight Festival 2024 la Timisoara

    .