poze conferinta nationala angajarea in munca a persoanelor cu dizabilitati intelectuale timisoara

Conferinţă naţională:"Angajarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale" - Timisoara

Timis , Timisoara. Joi 28 Octombrie 2010 10:00 - Vineri 29 Octombrie 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferinţă naţională:"Angajarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale"

Fundaţia „Pentru Voi” va organiza în perioada 28 – 29 octombrie la Timişoara conferinţa naţională cu participare internaţională cu tema „Angajarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale: angajare asistată şi unităţi protejate”.
Evenimentul face parte din proiectul Economia socială - o şansă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeşte în oameni!”. Locaţia de desfăşurare a evenimentului va fi anunţată ulterior.
În ciuda măsurilor legislative de încurajare a angajării în muncă a persoanelor cu dizabilităţi, situaţia în România este deosebit de gravă, procentul persoanelor cu dizabilităţi intelectuale care au un loc de muncă fiind de numai 0,8%, conform statisticilor ANPH din martie 2010.
„Conferinţa de faţă vine în întâmpinarea acestei nevoi acute prin prezentarea unor exemple de bună practică din domeniul angajării asistate şi a întreprinderilor sociale dar şi prin dezbaterea legislaţiei în domeniu în vederea îmbunătăţirii, precum şi prezentarea unor modalităţil de colaborare între mediul de afaceri şi mediul asociativ, pentru a veni în sprijinul acestui grup ţintă.” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.
În paralel cu dezbaterile conferinţei se va desfăşura o expoziţie de produse a unităţilor protejate participante la eveniment.
Înscrierea la conferinţă se poate face până cel târziu vineri, 30 septembrie, completând formularul de pe pagina www.pentruvoi.ro.
Click aici pentru a accesa formularul de înscriere la conferinţă.

Organizatorii vor acoperi costurile de transport, cazare şi masă pentru persoanele selectate.
Pentru decontarea cheltuielilor de transport se aplică următoarele reguli:
· Tren: După tariful clasei a II-a, pe distanţe de până la 300 km, şi după tariful clasei I, pe distanţe mai mari de 300 km. Vagon de dormit - numai pentru distanţe mai mari de 300 km, pentru călătoriile efectuate noaptea.
· Mijloace de transport auto: Se decontează costul real al combustibilului, în baza unei declaraţii pe propria răspundere, dar nu mai mult de 7,5l/100km. În declaraţie vor fii incluşi şi alţi participanţi la conferinţă, care au călătorit cu acelaşi mijloc de transport auto. Decontarea cheltuielilor de combustibil se face doar în baza ordinului de deplasare semnat şi ştampilat, a copiei după cartea de identitate a maşinii şi a foii de parcurs (foaia de parcurs doar dacă automobilul nu aparţine participantului, ci organizaţiei).
Rezultatele selecţiei vor fi anunţate luni, 18 octombrie.
Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi la tel: 0356 421 215(6) sau e-mail: pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Nicoleta Foica.

Mai multe detalii: http://www.pentruvoi.ro

Comenteaza pe Facebook
andrei

Adaugat in urma cu 4990 zile, 16 Sep. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Timisoara
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .