poze scoala de teatru art

Scoala de teatru ART

Timis , Timisoara. Joi 29 Octombrie 2009 10:00
str. Zoe nr. 1 (in Scart, loc lejer, in spatele parcului Doina)

Categorii: Alte Evenimente

Scoala de teatru ART - cursuri pentru copii

Au inceput inscrierile la stART! Scoala de teatru ART ofera cursuri de teatru pentru copii!

Cursurile de actorie işi propun sa ii ajute pe copii sa işi dezvolte calitaţi deja existente şi sa dobandeasca altele noi. Cursurile se adreseaza deocamdata copiilor cu varsta intre 8 şi 12 ani. Acestea vor cuprinde jocuri şi exericiţii speciale de actorie, tehnici de improvizaţie, dicţie şi expresivitate adaptate varstei lor. Cursurile sunt facilitate de actori profesionişti şi includ ateliere de introducere in dans, mişcare scenica, muzica şi ritm.

In paralel puteţi opta şi pentru cursuri de muzica (instrument sau canto), pictura, sculptura, jonglat şi film, cat şi de actorie pentru alte grupe de varsta.

Incercam sa oferim o alternativa atat la educaţia formala din şcoli cat şi la petrecerea timpului liber in faţa calculatorului, a televizorului sau in spatele blocului. Cursurile de teatru vor avea o structura deschisa, modelata pe particularitaţile şi nevoile fiecarui copil in parte şi se vor desfaşura intr-o atmosfera deschisa şi relaxata. Nu predam ci facilitam dezvoltarea, invaţarea şi creativitatea. Totodata, suntem convinşi ca aceste cursuri le vor deschide copiilor apetitul pentru arta şi creativitate.

La finalul cursului, copiii nu vor deveni actori profesionişti dar işi vor dezvolta creativitatea, imaginaţia, increderea in sine, spiritul de echipa şi abilitaţile de comunicare şi poate işi vor descoperi pasiunea sau vocaţia pentru teatru. Işi vor antrena memoria şi atenţia şi vor descoperi cum sa işi inţeleaga şi sa işi exploreze atat corpul cat şi emoţiile, gandurile sau ideile. Vor deveni mai spontani şi mai dezinvolţi şi vor avea incredere atunci cand va trebui sa şi expuna parerile in faţa altora.

Cursul se va incheia cu un mic spectacol, fara ca acesta sa constituie obiectivul principal al cursului. Consideram procesul de invaţare şi dezvoltarea individuala a copilului mult mai importante decat spectacolul de final.

Cursul are loc in Timisoara, str. Zoe nr. 1 (in Scart, loc lejer, in spatele parcului Doina) si va avea o durata de trei luni. Va cuprinde doua şedinţe de cate doua ore pe saptamna, la preţul de 200 de lei pe luna.


Pentru inscrieri sau mai multe detalii, sunati la 0721832722, scrieti-ne la adresa scoaladeteatruart@gmail.com sau intrati pe http://start.ablog.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1637
Cuvinte cheie: Art , copii , cursuri , de , pentru , scoala , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5311 zile, 28 Oct. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .