poze hillclimbing sibiu 2010

HillClimbing Sibiu 2010

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 31 Iulie 2010 10:00

Categorii: Alte Evenimente

in data de 31.07.2010 la Gusterita-Sibiu

Iata ca dupa 15 ani de festivaluri moto internationale, concursuri de snowboard extrem, snowmobile si hardenduro marac Romaniacs, clubul Crazy Bike vine cu o noua provocare. Un nou concurs de HillClimbing, desfasurat pe terasele de nisip al carierei dei Gusterita. Acest eveniment, nu se vrea a fi doar un concurs sarit de pe fix, ci si o intalnire cu toti prietenii pe care cred ca i-am facut in toata tara indiferent pe ce motociclete vin ei, sau ce vesta poarta pe spate. Acestei idei ramanem consecventi si la acest concurs, care va avea loc in data de 31.07.2010 la Gusterita-Sibiu. De data aceasta oferim o iarba verde ca in vis(pentru loc de cort) peisaj de-ti lasa gura apa, WC-uri ecologice si poate dusuri, un concurs supermisto, concerte si ceaun. Atentie motociclisti de terasa si forumisti, nu este un festival sau intalnire motociclistica clara. Trecand peste aceasta gluma va asteptam cu drag si pe voi la acest home made party.

Locatia se afla la marginea Sibiului, la aproximativ 6 km de centrul orasului in Gusterita si se poate ajunge si cu motoarele de viteza, drumul de 3 km de macadam nefiind o problema, fiind marcat cu indicatoare de orientare. Traseul de concurs va fi relativ usor pentru a permite o participare larga, si cine stie, poate in viitor vor aparea si pe la noi specialisti in aceasta proba, precum si motociclete modificate special. Ca si o consolare prealabila traseul este 80% nisip, si nu se poate cadea mai jos decat pamantul, iar cine nu reuseste sa urce, poate sa se inscrie la concursul de snowboard paralel desfasurat tot pe nisip, unde oferim noi tot echipamentul.Conditia este doar sa fiti aici. Restul lasati in seama noastra, pentru ca distractia v-o garantam noi.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1364
Cuvinte cheie: Sibiu
pop rodica

Adaugat in urma cu 3850 zile, 15 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Cum a fost?
    _man_small
    ovisopa   01 Aug. 2010, 2:23:04

    Poze de la editia din 2010 gasiti la adresa : http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/hillclimbing-sibiu-2010/399/1/ si un film HD la adresa : http://www.sibiul.ro/sibiu-video/hillclimbing-challenge-sibiu-2010.html


    .