CONCURS: VinSiEu te trimite la Festivalul PLAI

Festivalul PLAI 2011 are loc la Timisoara, in perioada 16-18 septembrie, la Muzeul Satului Banatean. PLAI este un festival organizat 100% de voluntari.

Artistii invitati in acest an sunt: Susana Baca, Idan Raichel Project, Warsaw Village Band (Polonia), Forbidden City Chamber Orchestra (China), Besh O Drom,  Beefólk (Austria) si Tündérground (RO).

Si cum PLAI nu inseamna doar muzica, veti avea parte si in acest an de teatru, arte plastice, carte, fotografie, film, workshop-uri pe diverse teme.

Pentru a castiga una din cele 2 invitatii la PLAI trebuie sa urmezi doi pasi simpli:

  • 1) Sustine PLAI! Plaseaza un banner la tine pe blog si promoveaza astfel o initiativa frumoasa.
  • 2) Scrie despre PLAI. Spune-ne daca ai fost anii trecuti, pareri despre organizare, despre artisti, despre atmosfera.  Daca nu ai fost, convinge-ne ca vrei sa mergi anul asta. Cine te atrage, de ce, pe cine ai mai ascultat din artistii prezenti. Ce sugestii mai ai pentru organizatori, ce crezi ca s-ar potrivi. Singura “obligativitate” este sa dai un link spre site-ul festivalului, astfel ca lumea sa poata afla detalii suplimentare.
– Daca ai scris despre PLAI, lasa un trackback la acest articol sau scrie-ne: pe info [at] vinsieu [.] ro cu link-ul articolului.
Articolele trebuie scrise pana la data de 11 septembrie.
– In data de 12 septembrie vom anunta castigatorii, astfel incat sa va si puteti pregati pentru un weekend reusit.
– Daca tema blog-ului sau cunostintele tehnice nu permit afisarea unui banner PLAI, pasul 1 se “scuza”. Dar am aprecia daca ar fi inlocuit cu un plus de entuziasm in promovarea evenimentului.

Later EditDaca nu ai blog dar vrei sa participi la concurs, lasa-ne un comentariu, publica-l pe Facebook si “fa sa fie bine!” Adica da-te peste cap sa-ti fie apreciat comentariul de cat mai multi oameni si intri la jurizare cu sanse egale.

3 thoughts on “CONCURS: VinSiEu te trimite la Festivalul PLAI”

  1. @Catalina Negrescu: “Daca nu ai blog dar vrei sa participi la concurs, lasa-ne un comentariu, publica-l pe Facebook si “fa sa fie bine!” Adica da-te peste cap sa-ti fie apreciat comentariul de cat mai multi oameni si intri la jurizare cu sanse egale.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *