Promovarea Evenimentelor pe VinSiEu.ro


Site-ul VinSiEu.ro este o platforma de promovare gratuita a evenimentelor din toata tara. Esti organizator de evenimente si ai de anuntat un concert, un party intr-un club sau un targ ? Anunta evenimentul tau pe VinSiEu.ro si el va fi prezent in lista tuturor evenimentelor din zona respectiva sau din aceeasi categorie de evenimente ce au loc peste tot in tara. Pentru o promovare mai intensa, site-ul permite si o afisare preferentiala a evenimentului tau.Cea mai de impact este promovarea ca eveniment de interes maxim prin plasarea lui pe homepage oferind astfel o vizibilitate sporita evenimentului tuturor vizitatorilor site-ului. De asemenea aveti optiunea de promovare sub forma unui eveniment VIP, sistem care permite afisarea in topul cautarilor pe o anumita zona precum si afisarea lui pe prima pagina tuturor vizitatorilor interesati de zona respectiva.

Promovarea prin PuncteVinSiEu

PuncteleVinSiEu reprezinta modalitatea de plata pentru serviciile de promovare a evenimentului tau in cadrul site-ului. Fiecare PunctVinSiEu are o valoare de 1 euro si poate fi achizitionat folosind urmatoarele metode de plata securizate: credit card, PayPal, SMS sau transfer bancar direct in contul nostru. Datorita comisioanelor fixe ridicate de procesare de card - PuncteleVinSiEu se vor putea achizitiona in urmatoarele variante: 10 puncte, 25 de puncte, 50 de puncte si 100 de puncte.

Puteti cumpara PuncteVinSiEu - de orice valoare - si prin transfer bancar.

Icon_10_credite Icon_25_credite Icon_50_credite Icon_100_credite
poze evenimente VIP
Landingpage_credite_arrow1

Pentru a promova un eveniment, du-te pe pagina Evenimentele Mele,
si selecteaza linkul Promoveaza din dreptul evenimentului dorit,
apoi urmeaza pasii descrisi.

Cumpara acum PuncteVinSiEu si promoveaza-ti evenimentul

1. Promovarea evenimentului pe prima pagina

Promovarea pe prima pagina presupune plasarea evenimentului tau pe sliderul care ruleaza pe homepage. In acest spatiu ruleaza un numar de 4 evenimente, spatiul alocat unui eveniment fiind 576x475 px pentru afisul evenimentului plus datele asociate. Afisarea evenimentelor este aleatoare, la fiecare afisare, pozitia lor fiind diferita. Costul promovarii pe prima pagina este de 25 PuncteVinSiEu pe o perioada de 7 zile.

poze evenimente VIP
Landingpage_credite_arrow2

2. Promovarea evenimentelor VIP

poze evenimente VIP
Landingpage_credite_arrow3

Evenimentul VIP va fi afisat in primele pozitii in cautari, pe judetul si orasul selectat. Evenimentul este scos in evidenta prin aplicarea unui fundal diferit de al celorlalte evenimente.

De asemenea un eveniment VIP apare si pe prima pagina, daca zona de interes a vizitatorului coincide cu zona unde va avea loc evenimentul.

Costul promovarii unui eveniment V.I.P.
este de 5 PuncteVinSiEu pe o perioada de 7 zile.

poze evenimente VIP
Landingpage_credite_arrow4
Landingpage_footer_bottom