poze targul agroexpo agroaliment

TARGUL AGROEXPO-AGROALIMENT

Vrancea , Focsani. Joi 12 Septembrie 2013 09:30 - Duminică 15 Septembrie 2013
Zona Piata Unirii

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 20/40

Targ de produse alimentare traditionale si obiecte de artizanat

In aceasta toamna, in perioada 12 -15 septembrie, A&M Event Day si Camera de Comert Industrie si Agricultura Vrancea,cu sprijinul Primariei Municipiului Focsani, au deosebita placere de a va invita sa participati la Targul AGROEXPO-AGROALIMENT,targ de produse traditionale si locale romanesti . Evenimentul, ajuns la cea de a IV-a editie si va avea loc in Piata Unirii, Municipiul Focsani.
Tematica evenimentului cuprinde: promovarea produselor alimentare traditionale si obiectelor de artizanat din toate zonele tarii.Cu aceasta ocazie,vizitatorii vor putea petrece cateva momente de relaxare,targuind si degustand branzeturi,preparate din carne,placinte si prajituri de casa,miere ecologica,zacusca si dulceturi,siropuri naturale,paine de casa si vinuri alese. Meșterii populari și artiștii hand made din toate zonele țării, ne vor încânta în aceste zile de toamnă cu diverse obiecte: ceramică, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii hand made, obiecte realizate din lână și croșetate, făcute cu multa îndemanare !
In aceeasi perioada va avea loc si Expozitia de Echipamente si Utilaje din domeniul agriculturii si horticulturii.
Editia din 2013 a Targului AGROEXPO-AGROALIMENT isi propune ca pe intreaga perioada de desfasurare de 4 zile, sa puna in legatura directa producatorii si comerciantii expozanti cu publicul vizitator, pentru a le oferi posibilitatea de a stabili noi contacte, de a finaliza contracte si de a mari volumul vanzarilor.
De asemenea, AGROEXPO-AGROALIMENT 2013 va beneficia in data de 12 septembrie de o zi dedicata presei ceea ce va aduce un plus de promovare.
Va asteptam pe toti, din 12 pana in 15 septembrie, de dimineata pana seara, in Piata Unirii a Municipiului Focsani!

Contact: DEACONU ALINA- PR Manager
Tel: 0753.041606 / 0753042017
www.eventdays.ro

Mai multe detalii: http://www.eventdays.ro/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1011

Eveniment postat de organizator

alinadeaconu

Adaugat in urma cu 3933 zile, 31 Iul. 2013

Adaugat de deaconu alina

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

  • Ai ceva de zis?

    .