poze enduro maniaco depresiv 2013

ENDURO MANIACO DEPRESIV 2013

Valcea , Ramnicu Valcea. Vineri 14 Iunie 2013 09:00 - Duminică 16 Iunie 2013
Voineasa

Categorii: Sport si Excursii

Campionatul National de Hard Enduro Romania 2013

Competitiile de HARD ENDURO sunt organizate cu scopul de a promova moto-enduro in randul tinerilor, de a-i indruma spre performanta intr-un mod responsabil, dezvoltand acest sport prin bune practici, in zone in care acest lucru este permis, avand grija ca impactul asupra mediului sa fie diminuat la maxim, prin folosirea si gestionarea traseelor astfel incat sa nu fie afectate flora, fauna, mediul inconjurator in general. La marcarea drumurilor ce trebuie strabatute de concurenti in cadrul probelor sportive, organizatorii respecta circuitul natural . Cauciucurile folosite de organizatori si concurenti sunt din clasa FIM, cu un impact redus asupra mediului.
Mediul inconjurator a reprezentat si reprezinta in continuare o prioritate pentru activitatile clubului Free Bike Team iar alaturi de sponsorii,partenerii si colaboratorii nostrii speram sa reusim atat in prezent cat si in viitor sa oferim curse „curate” si sa educam tinerii practicanti cat si spectatorii in baza conceptului „Prin sport pastram natura curata''.
In urma experientei acumulate din organizarea Cupei Cupelor la Hard Enduro, in 2013 Federatia Romana de Motociclism in parteneriat cu cinci cluburi de motociclism din Romania pune bazele Campionatului National de Hard Enduro.
HARD ENDURO este o ramura a motociclismului sportiv off-road. Pe teritoriul Romaniei, o etapa a Campionatului National de Hard Enduro se desfasoara pe parcursul a minim 3 zile.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 852
iulius cezar

Adaugat in urma cu 4103 zile, 24 Ian. 2013

Adaugat de valahul

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2249

Alte Evenimente din Ramnicu Valcea
deep forest fest 2024

DEEP FOREST FEST 2024

Valcea, Ramnicu Valcea. 12 Iul 2024 - 14 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .