poze zilele orasului horezu

Zilele orasului Horezu

Valcea , Pucioasa. Luni 4 Septembrie 2017 - Sâmbătă 9 Septembrie 2017

Categorii: Muzica si Concerte

În perioada 4-9 septembrie, primarul Nicolae Sărdărescu va organiza o nouă ediţie a Zilelor Oraşului Horezu, cu prilejul a 530 de ani de la prima atestare documentară a localităţii.

Printre trupele care vor concerta, se numără Prometeu, dar şi frumoasele Kristine şi Thalida (care vor urca pe scenă vineri, de la ora 20.00).

Sâmbătă, 9 septembrie, va fi un program amplu de folclor, cu o paradă a costumelor populare. În aceeaşi zi, vor fi decernate premii pentru familiile cu 50 şi 60 de ani de căsătorie, dar şi premii de excelenţă pentru elevii cu cele mai mari note la Capacitate şi Bacalaureat.

Pe durata Zilelor Oraşului Horezu, vor fi organizate şi diverse competiţii sportive, la şah, table, fotbal, tenis şi ciclism, unde vor fi premiaţi şi câştigătorii.

„Bineînţeles, vom face târguri de meşteşuguri. Avem invitate ansambluri folclorice din toată ţara, printre care şi Doina Gorjului, trupa Rustic – de etno folk. Va fi un eveniment foarte bine organizat şi, important de precizat, cu un buget mic”, a precizat primarul Nicolae Sărdărescu.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 842
Cuvinte cheie: Pucioasa
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2426 zile, 29 Aug. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

  • Ai ceva de zis?

    .