poze family fest tulcea

FAMILY FEST TULCEA

Tulcea , Tulcea. Joi 1 Iunie 2023 09:00 - Luni 5 Iunie 2023
PIATA MIRCEA CEL BATRAN / LACUL CIUPERCA

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

Zile pline de activităţi recreative, delicii culinare, concerte, distracţie la intensitate maximă şi momente pentru întreaga familie la FAMILY FEST TULCEA, începând de joi, 1 iunie şi până luni, 5 iunie, atât în Piaţa Civită din centrul oraşului cât şi la Orăşelul Copiilor de la Lacul Ciuperca. Standuri special amenajate cu delicii culinare proaspete și tradiționale, preparate gustoase şi savuroase, cel mai mare și complex parc de distracții de la Orășelul Copiilor, concerte live cu artişti pentru toate vârstele şi multe alte surprize inedite.

Meşterii bucătari de la Căsuţa Muntenească vor încinge grătarele dis-de-dimineaţă, și vor abunda de bunătăți, iar berea o băgăm la rece de acum şi promitem că va curge din belșug, iar pentru cei mici avem înghețată, turtă dulce, bubble wafle, gogoşi, clătite, vată pe băț, kurtos kalacs etc!
Festivalul va aduce bucătari și producători din toate colțurile țării, o gamă variată de delicatese, într-un show culinar de excepţie, gata să satisfacă și să surprindă toate gusturile şi poftele vizitatorilor prezenţi.
Demonstrații culinare, show-uri gastronomice live, susținute de bucătari şi producători renumiţi din mai multe zone ale țării, cu sute de kilograme de cărnuri aromate, produse de street-food precum burgeri, hot-dogs, sandwiches, preparate delicioase la grătar, fripturi, mititei și mâncăruri la ceaun, frigărui și pastramă aromată, o explozie de arome și culori.
Oferta va fi bogată, iar alături de terasele tradiţionale vor fi şi faimoasele plăcinte bucovinene, poale-n brâu, alivenci, cozonaci şi plăcinte-n foi dulci sau sărate, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.
Petrecerea de 1 iunie a copiilor va continua tot weekendul în parcul de distracţii fabulous amenajat la Orăşelul Copiilor de la Lacul Ciuperca, cu trenuleţe, carusele, trambuline, maşinuţe electrice, iar vineri, 2 iunie, Trupa The Sky îi va antrena şi distra cu cele mai interactive jocuri ale copilăriei.
Vreme frumoasă, multe delicii culinare şi un parc de distracţii fabulos... aceasta este rețeta perfectă pentru un weekend reușit la FESTIVALUL FAMILY FEST din Tulcea, Piaţa Civică şi Lacul Ciuperca. Intrarea este liberă!

PROGRAM EVENIMENT:
VINERI, 2 IUNIE
SPECTACOL PENTRU COPII – THE SKY
CONCERT MARIO JOY

SÂMBĂTĂ, 3 IUNIE
CONCERT CORTES
CONCERT GABRIELA NASTAS
RO-MANIA

DUMINICĂ, 4 IUNIE
CONCERT FLORIN CHILIAN
CONCERT CHARLENE

LUNI, 5 IUNIE
GLORYA feat. BALKAN
DENIZ CEM
CONCERT ALIN OPREA (TALISMAN)

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 316

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 304 zile, 30 Mai. 2023

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 151

  • Ai ceva de zis?

    .