poze salonul international de vinuri vinvest la timisoara

Salonul International de Vinuri Vinvest la Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 11 Aprilie 2014 - Duminică 13 Aprilie 2014

Categorii: Targuri

Salonul International de Vinuri Vinvest, editia 2014 – Anul Portilor Deschise la Timisoara

Vinvest, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș si Asociația Degustătorilor Autorizați din România vă invită să participați la cea de-a 11-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri Vinvest în perioada 11-13 aprilie 2014, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

În dorința de a deschide noi punți de comunicare între consumatorii vinului românesc și internațional și având convingerea că această nobilă licoare reprezintă cel mai bun liant între suflete, Vinvest își propune ca, anul acesta, pe parcursul întregii perioade a Salonului, să organizeze o serie de evenimente, reunite sub genericul „Zilele Vinului, Gastronomiei și Culturii Internaționale”. Prin urmare, în data de 12 aprilie 2014, sub egida Consulatului Onorific al Spaniei la Timișoara reprezentat de consulul onorific Jose Miguel Vińals Arińo, va avea loc Ziua Vinului, Gastronomiei și Culturii Spaniole.

Lansările de noi mărci de vinuri, show-urile gastronomice susținute de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din România, precum și demonstrațiile de asociere a vinului cu mâncarea prezentate de Organizația Somelierilor din România vor constitui punctele de atracție ale evenimentului.

Sectorul vitivinicol, utilajele de vinificație și serviciile conexe vinului vor avea o mai mare vizibilitate prin prezența în salon a reprezentanților Asociației Presei Agricole din România (APAR) recunoscută de Rețeaua Europeană a Jurnaliștilor Agrarieni în noiembrie 2013, la Bruxelles. ENAJ – European Network of Agricultural Journalists reuneşte asociaţiile naţionale ale jurnaliştilor agrarieni europeni şi comunicatorii din 17 state membre ale Uniunii Europene.

Mai multe detalii: http://costachel.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3228 zile, 04 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .