poze salonul de vinuri rovinhud la timisoara

Salonul de vinuri Rovinhud la Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 14 Noiembrie 2014 - Duminică 16 Noiembrie 2014

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

Salonul de vinuri ROVINHUD, un eveniment de exceptie la Timisoara

În perioada 14-16 noiembrie 2014 va avea loc la Timișoara prima ediție a Salonului de vinuri ROVINHUD, un eveniment de cea mai înaltă clasă în domeniul culturii vinului, având-o ca invitat special pe doamna Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aflată pentru prima oară în România. Evenimentul este organizat în beneficiul tinerilor cu dizabilități din cadrul Asociației ”Ceva de Spus”.
În cele trei zile iubitorii de vin și profesioniștii din domeniul HORECA vor putea degusta vinuri românești și străine care nu se regăsesc pe rafturile supermarketurilor, majoritatea expozanților fiind crame care nu participă la târguri și festivaluri de vin.
În plus, în ziua de sâmbătă pasionații de vin vor avea ocazia să participe la masterclassuri și să învețe de la cei mai buni experți din lume.
„Sunt încântată să cred că scurta noastră vizită în Timișoara (unde sunt interesată să aflu mai multe despre vinurile locale) ar îmbunătăți viața unor tineri cu dizabilități” a declarat doamna Jancis Robinson, Master of Wine, care va susține prezentarea la masterclass pro bono în beneficiul tinerilor cu dizabilități de la Asociația Ceva de Spus
Jancis Robinson este unul dintre cei mai faimoși și respectați critici de vinuri din lume, jurnaliști și editori de literatură de specialitate. A fost distinsă cu Ordinul Imperiului Britanic, este Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a. Scrie pentru Financial Times și pentru situl ei www.jancisrobinson.com. Este editor al „The Oxford Companion to Wine”, co-autor al „The World Atlas of Wine” și al „Wine Grapes” - un ghid complet cuprinzând 1368 de varietăți de struguri, fiecare din aceste cărți fiind recunoscute ca și standard de referință în întreaga lume.
Tot profitul evenimentului va fi folosit pentru achiziționarea unui microbuz accesibil persoanelor utilizatoare de scaun rulant care va ajuta echipa Ceva de Spus atât la o mobilitate mai bună cât și în susținerea muncii lor de zi cu zi de a schimba legi, mentalități și a câștiga respect pentru abilitate și nu milă pentru dizabilitate. În acest scop evenimentul este organizat de voluntari, iar invitații speciali ai evenimentului își susțin prezentările pro bono.

Mai multe detalii: http://www.timisoreni.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1668
popadriana

Adaugat in urma cu 3559 zile, 22 Iul. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .