poze pelerinaj medjugorjie weekend sarajevo
poze pelerinaj medjugorjie weekend sarajevo poze pelerinaj medjugorjie weekend sarajevo

PELERINAJ MEDJUGORJIE [weekend Sarajevo]

Timis , Timisoara. Vineri 25 Septembrie 2015 - Duminică 27 Septembrie 2015

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 35/45

Weekend Sarajevo si pelerinaj Medjugorjie

"Medjugorje este locul in care Fecioara ne invata cum sa ne purtam crucea". Este un loc de regasire si de acceptare a propriei persoane, un loc in care primim pacea sufleteasca si puterea de a merge mai departe, un loc in care invatam sa fim mai buni si mai aproape de Dumnezeu. [Antonio]

MEDJUGORJIE. [1981]... Cinci adolescenţi şi un copil, au intrat în biserica parohială şi au spus că au văzut-o pe Fecioara Maria. ... când au întrebat-o cine era, ea s-a descris drept “Binecuvântata Fecioara Maria” şi “Regina Păcii”. Au revenit pe colină în fiecare seară şi, la aceeaşi oră, ca şi la prima apariţie, revenea Fecioara Maria. Curând, mulţimi de oameni au început să-i urmeze ...şi pelerini din întreaga lume au venit în “satul miracolelor”.


O jumătate de milion de pelerini vin în aceasta localitate în fiecare an si numarul este in continua crestere. În majoritate, spera ca rugile lor sa fie auzite si sa li se implineasca dorintele...

SARAJEVO. Este capitala și cel mai mare centru urban din Bosnia și Herțegovina, cu o populație estimată la 400,000 de locuitori (în decembrie 2008). Este de asemenea capitala Federația Bosniei și Herțegovinei și a Republicii Srpska, cât și centrului Cantonului Sarajevo. Orașul este celebru pentru diversitatea religioasă, cu o populație islamică, catolică și ortodoxă care coexistă pașnic de secole.

Cu toate că așezarea își are rădăcinile în preistorie, orașul modern a fost construit ca o fortăreță otomană în secolul al XV-lea. În 1914, în Sarajevo a fost asasinat Arhiducele Francisc Ferdinand al Austriei, incident care a dus la declanșarea primului război mondial.

Sarajevo se află în Valea Sarajevo, în mijlocul Alpilor Dinarici. Orașul este înconjurat de dealuri împădurite și cinci vârfuri principale. Cel mai înalt vârf este Treskavica care are 2088 de metri, apoi Bjelasnica cu 2067 de metri, Jahorina cu 1913 metri, Trebevic cu 1627 metri și Igman care are o înălțime de 1502 metri. Ultimii patru poartă și numele de Munții Olimpici. În medie, Sarajevo este situat la 500 metri peste nivelul mării. Râul Miljacka este una dintre cele mai importante caracteristici geografice ale ale orașului. Curge din est spre centrul orașului, spre partea de vest, unde se varsă în râul Bosna.

Mai multe detalii: http://ebostour.ro/index.php/25-pelerinaj/431-weekend-medjugorjie

Pret bilet: 550 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1075

Eveniment postat de organizator

ebostour

Adaugat in urma cu 2481 zile, 07 Aug. 2015

Adaugat de ebos

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 19 Mai 2022 - 1 Iun 2022
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 19 Mai 2022 - 1 Iun 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 19 Mai 2022 - 1 Iun 2022
  • Ai ceva de zis?

    .