poze wellness by oriflame

WELLNESS BY ORIFLAME

Timis , Timisoara. Sâmbătă 1 Iunie 2013 13:00
Parcul Rozelor Timisoara

Categorii: Petreceri

Wellness by Oriflame te invita sa redescoperi Timisoara pas cu pas!!!

WELLNESS BY ORIFLAME!!!! Te simti bine. Arati bine.


Fondată în 1967 de doi fraţi şi prietenul lor, Oriflame este în prezent o companie internaţională de produse cosmetice care foloseşte metoda vânzării directe în peste 60 de ţări de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice suedeze naturale, moderne sunt puse în vânzare prin intermediul unei forţe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanţi independenţi, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro.

Oriflame sarbatoreste a 46–a aniversare printr-un eveniment deosebit in orasul de pe Bega. Echipa Oriflame te invita sa petreci alaturi! Vino sa redescoperi Timisoara pas cu pas, intr-un fel amuzant! Miscarea si voia buna sunt componente esentiale pentru starea de bine - adica wellness!

Evenimentul consta in parcurgerea unui traseu de aproximativ 8 km, de la sediul Oriflame, str. Simion Barnutiu, nr.13 pana in Parcul Rozelor. La plecarea de la sediu, intre orele 13:00 si 15:00, fiecare participant primeste cate un tricou mov pe care scrie Wellness by Oriflame, mai primeste un chestionar foarte frumos realizat cu intrebari despre obiectivele din Timisoara, o harta si un norisor pe care iti vei trece numele si visul - norisorul va fi biletul de tombola. Pe parcursul traseului veti avea doua puncte de control, la magazinul Bega - unde veti primi un cadou si-o stampila pe chestionar, un al doilea punct de control la Sinaia - din nou stampila si cadou. Finalul traseului, Parcul Rozelor unde dansul, muzica si produsele wellness sunt ingredientele de baza ale evenimentului. In parc organizatorii va asteapta si la degustare de shake-uri.

La evenimentul “WELLNESS BY ORIFLAME” vor canta baietii de la Big Brothers Band si Marcus Sucilea de la Duo Voice. Big Brothers Band, este o trupa de jazz din Timisoara infintata in primavara anului 2012, formata din Mihai Bizgan la clarinet, Paul Negrut la percutie, Beni Lorea la pian, si Alex Rizea la chitara bass. Muzica lor tinde catre un sound de jazz cu influente pop, care va poate aminti de artisti precum Kenny G, Ray Charles, Benny Goodman si Louis Armstrong. Formatia are la activ peste 100 de concerte sustinute in decursul unui an, cu aparitii la televiziuni nationale, festivaluri, concerte caritabile, evenimente private si concerte ambientale. Big Brothers a cunoscut o crestere semnificativa pe plan national dupa prestatia din sezonul 3 al emisiunii Romanii Au Talent. Mihai Bizgan a castigat numeroase concursuri nationale cat si internationale de clarinet, el si Alex Rizea urmand cursurile unei scoli de muzica, in timp ce Beniamin si Paul au invatat muzica ca pe un hobby, care mai tarziu a devenit ceva profesional.
Marcus Sucilea, timisoreanul de 17 ani care a facut furori la un concurs pentru tinere talente, XFactor. Marcus este elev la Liceul de Muzica Ion Vidu, traieste pentru muzica, iar cu vocea sa de aur va incanta publicul present in Parcul Rozelor de 1 iunie.

46 dintre cei prezenti in Parcul Rozelor vor pleca acasa cu cate un pachet cu produse Oriflame. Organizatorii evenimentului pregatesc si alte surprize. Veniti si descoperiti.

Te provoc sa redevii copil pentru o zi! Vesel, descatusat, optimist, increzator!

Mai multe detalii: http://ro.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-34600002&fb_action_ids=4228937862227&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2648
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Timisoara
ozzy grup

Adaugat in urma cu 3956 zile, 29 Mai. 2013

Adaugat de Ozzy Grup

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .