poze miss timis

Miss Timis

Timis , Timisoara. Vineri 31 Iulie 2009 21:00
No Name, B-dul Liviu Rebreanu (denumire veche: L. rebreanu de la c. martirilor 1989 la c.sagului, Cartier: SPITAL, C.MARTIRILOR), Nr. 11

Categorii: Petreceri , Jocuri si Concursuri

Miss Timis

In data de 31 iulie asteptarile timisorenilor vor lua sfarsit odata cu finala concursului judetean de frumusete Miss Timis in Clubul NO NAME din Timisoara. Clubul va pune la bataie piscina, care se va transforma in cat-walck pe toate periada evenimentului. Organizatorii doresc sa transforme acest concurs de frumusete intr-un show incendiar presarat cu eleganta si rafinament, valori celebre deja in locatia mai sus mentionata. La orele 21:00 frumusetile judeteului Timis vor deschide un show menit sa egaleze frumusetea, deja celebra a banatencelor. Organizatorii principali ai evenimentului sunt asociatia Angels Organization si agentia Angels Events, conduse de catre Ramona si Adela Raut .
Castigatoarea concursului miss Arad, impreuna cu finalistele evenimentului, care si-a anuntat invingatoarea duminica, vor fi si ele prezente la concursul de frumusete de vineri, si vor pregatii timisorenilor prezenti la eveniment o surpiza de zile mari. Concursul din 31 iulie are un dublu sens, deoarece va fi un eveniment cu scop caritabil,iar intrarea care va fi de 10 lei, va fi donata unor familii nevoiase din municipiul Timisoara. In cadrul concursului pe langa ravnitul trofeu Miss Timis se vor mai acorda 2 titluri foarte importante: Miss Fotogenie si miss Media.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2168
Cuvinte cheie: Miss , Name , no , timis , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5239 zile, 29 Iul. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
cursuri autodesk adobe corel

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel

Timis, Timisoara. 22 Nov 2023 - 5 Dec 2023
dirty shirt m2 timi oara

Dirty Shirt @ M2 Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 16 Martie 2024
cargo live m2 timi oara

CARGO live @ M2 Timișoara

Timis, Timisoara. Joi 28 Decembrie 2023
concert de colinde cu paula seling

Concert de colinde cu Paula Seling

Timis, Timisoara. Joi 14 Decembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .