poze trooper strigat best of 2002 2019

Trooper - Strigat (Best of 2002-2019)

Timis , Timisoara. Vineri 27 Martie 2020 21:00
Club Capcana

Categorii: Muzica si Concerte

În luna septembrie Trooper pornesc turneul „Strigăt: Best of 2002 – 2019”. Peste 40 de orașe se afla pe listă. Momentan sunt anunțate primele 12 date. Cele mai iubite piese Trooper vor răsuna în fiecare oraș. De la „Strigăt”, „Tari ca munții” și „Amintiri”, trecand prin „O viață este prea mult” și „Trec anii”, pâna la „Două roți” și „Destin”.

Peste 40 de orașe se afla pe listă. Momentan sunt anunțate primele 12 date. Cele mai iubite piese Trooper vor răsuna în fiecare oraș. De la „Strigăt”, „Tari ca munții” și „Amintiri”, trecand prin „O viață este prea mult” și „Trec anii”, pâna la „Două roți” și „Destin”.

Simultan cu anunțarea primelor date din turneul „Strigăt”, Trooper anunță și relansarea magazinului virtual de pe pagina oficială www.trooper.ro. Vă așteptăm acolo pentru a vă putea bucura de produse originale Trooper.

După nouă albume de studio lansate în decursul a 17 ani, Trooper pregăteste lansarea unui material „best of”. „Strigăt: Best of 2002 – 1019” va apărea în format dublu CD, dublu vinil și digital. Cele 17 piese alese sunt remixate și remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) în studioul în care a fost lucrat și „Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei”. Majoritatea materialului a fost reimprimat pentru a avea uniformitate și o calitate superioară a sunetului.

Despre toate acestea, Coiotu’ a declarat: „Am lansat primul album în 2002. De atunci am traversat prin mai multe generații de ascultători. O generație se schimbă cam la șapte ani. Prin urmare, am considerat că a sosit momentul să lansam o colecție „best of”, așa cum o vedem noi după atâția ani.

Nouă albume de studio înseamnă ceva. Ne-am pus pe remixat și remasterizat pentru a le oferi prietenilor formației un material de colecție. Chiar asta o sa fie: un material de colecție. Esența a tot ce este mai bun în discografia Trooper. Nu vreau să spun cât de greu a fost să alegem doar 17 piese din peste 100. Însă important este ca am ajuns toți șase la un numitor comun. Unele piese au fost reînregistrate în întregime pentru că sursele inițiale au fost pierdute. Vor exista și ceva surprize. Pentru pasionați, ne-am gândit să punem pe piață și varianta vinil.”

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 750 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-trooper-strigat-best-of-2002-2019-47889/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1327
Cuvinte cheie: Timisoara
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1526 zile, 14 Ian. 2020

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Timisoara
concert la familia timi oara

Concert La Familia @ Timișoara

Timis, Timisoara. Vineri 22 Martie 2024
concert tefan hru ca timi oara

Concert Ștefan Hrușcă Timișoara

Timis, Timisoara. Luni 25 Martie 2024
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .