poze teo milea in timi oara

Teo Milea in Timișoara

Timis , Timisoara. Sâmbătă 8 Februarie 2020 19:30
Sala Ion Vidu, Strada Cluj nr.12

Categorii: Muzica si Concerte

Pianistul român Teo Milea are bucuria să concerteze în Timișoara în Sala de Concerte a CNA "Ion Vidu" - Sâmbătă, 8 Februarie 2020, începând cu ora 19:30.

Îndrăgitul artist aflat în România pentru turneul său din această iarnă, 2020 Winter Tour Romania, aduce în fața publicului său atât piese cunoscute de pe albumele sale 'On white...and black keys' și 'Open Minds', cât și creații pianistice noi pe care le pregătește pentru un nou material discografic.
----------------------------------------------------------------
Câștigător al Votului Popular și finalist în Top 4 al bine-cunoscutului concurs 'Searchlight' organizat de Radio CBC Canada, câștigător la categoria '2015 Classical Album of the Year' la radio SoloPiano.com US și al 'Best Ambient/Instrumental Album' - The Akademia Music Awards cu ultimul său album 'Open Minds', aplaudat pe scene internaționale pentru muzica sa, Teo Milea e bucuros să revină în România pentru seria de concerte din această iarnă - 2020 Winter Tour Romania.
Pentru lista orașelor parte din acest turneu vă invităm să accesți website-ul oficial al muzicianului: http://teomilea.com/concerts/.


Creația sa îmbină cu succes specificul a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului 21, fiind inspirată din relația interumană, stări și nevoi ale societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.
----------------------------------------------------------------
"Povestea pianului începe acolo unde muzica reușește să apropie oamenii, unde gândurile devin înălțătoare, unde există patimă, curaj și pasiune. Unde clapele se ating prin vibrații transmise direct din suflet, unde simțirea dă tonalitatea și unde compozitorul este totul. Și, de data aceasta, totul este la Teo Milea, prin nostalgie, ireversibil, prin forța de a transforma ruptura într-o partitură nouă, lipsită de regrete sau dezamăgiri. Audițiile marca Teo Milea intrigă, nasc sentimente puternice, apropie oameni necunoscuți în aceeași sală." (Alexandra Roata, bucurestiivechisinoi.ro)

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.


Acestea au următoarele prețuri:

- Acces General: 50 lei până în data de 8 Februarie 2020

- la intrare: 60 lei


Un eveniment powered by Magic FM.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-teo-milea-in-timisoara-48779/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1180
Cuvinte cheie: Timisoara
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1010 zile, 22 Dec. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Timisoara
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
angajatori de top timi oara

Angajatori de TOP Timișoara

Timis, Timisoara. 28 Oct 2022 - 29 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .