poze altcva in the sky

ALTCVA in the Sky

Timis , Timisoara. Sâmbătă 14 Iulie 2018 18:00 - Sâmbătă 14 Iulie 2018
Restaurant Sky, City Business Center 700

Categorii: Muzica si Concerte

Party techno, la apus, pe acoperiș

Sâmbătă, 14 iulie, între orele 18:00 și 23:00, timișorenii au parte de o petrecere specială, cu muzică electronică, pe terasa Sky Restaurant, situat la etajul șase (Coriolan Brediceanu Nr.10
Timisoara). ALTCVA in the Sky este un alt tip de petrecere, în cadrul căreia se pune accentul pe dialogul dintre artiști și participanți, oferindu-le, în același timp, posibilitatea de a se bucura împreună de priveliștea deosebită oferită de spațiul în care se desfășoară.

Pentru a promova artiștii locali, evenimentul marca ALTCVA oferă celor prezenți momente muzicale unice, aducând împreună 3 dintre cei mai apreciați DJ-i timișoreni din scena muzicii electronice. Vladimirescu, un tânăr DJ care mixează alături de multe nume cunoscute din scena internațională a muzicii techno, dă startul distracției. Chriss Zahary, unul dintre artiștii consacrați ai scenei electonice, abordează un stil muzical complex, ritmat, pe care el îl definește ca fiind un aranjament personal de house, jackin house și deep. Tot sâmbătă, energie pozitivă va transmite și muzica definită de spontaneitate a lui Widovski, care îmbină genuri ca minimal, techno și house în adevărate povești muzicale.

”Am ales terasa Restaurantului Sky - poziționată la etajul 6 al clădirilor de birouri City Business Ceter, pentru că este un spațiu care oferă o priveliște deosebită asupra orașului, un loc cu adevărat special, unde cu siguranță o să avem parte de o experiență de neuitat și, sperăm, de un apus pe măsură. Scopul evenimentelor marca ALTCVA este de a crea un context în care artiștii și publicul să comunice liber, prin intermediul muzicii. Încercăm să punem bazele unei comunități dornice de evoluție prin artă și cultură. O masă de oameni cu pasiuni, gânduri și valori de multe ori diferite, care își asumă să fie așa cum sunt ei: diferiți, dar împreună. Credem că aceste deosebiri dau farmec vieții. Sunt acele lucruri de care ne îndrăgostim, pentru care avem păreri diferite, care ne oferă emoție. Vrem să fim noi și să creăm lumea noastră. Asta este ALTCVA: o lume nouă.” detaliază Dorin Cartarescu, fondator ALTCVA.

ALTCVA este un brand proaspăt apărut pe piața timișoreană, având misiunea de a promova muzica bună și arta în stare pură. Scopul ALTCVA este de a crea o comunitate în care arta poate fi exprimată liber, facilitând dialogul dintre artiști și public.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2199459820297540/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1064
cristina

Adaugat in urma cu 925 zile, 10 Iul. 2018

Adaugat de Cristina_TM

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
  • Ai ceva de zis?

    .