poze alexandra usurelu in concert la capite

Alexandra Usurelu in concert La Capite

Timis , Timisoara. Joi 29 Iunie 2017 21:00
La Căpiţe, Vasile Pirvan nr. 9

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 29 iunie, Alexandra Ușurelu concertează în Timișoara, la ”La Căpițe”, unde va prezenta alături de band-ul său extins mai multe cântece de pe al doilea album, ce urmează a fi lansat la finalul anului 2017, dar și melodii cunoscute, de pe albumul de debut, ”La capătul lumii”.

Întoarsă recent din turneul național ”Am să fiu eu casa ta”, desfășurat cu sala plină și la Filarmonica Banatul, Alexandra Ușurelu își readuce timp de o oră și jumătate muzica la Timișoara, într-un concert special.
Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii și acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.
”Deşi este o apariţie relativ nouă pe scena muzicală din România, în doar trei ani şi jumătate Alexandra Uşurelu s-a transformat repede într-o artistă emblematică, nu doar datorită stilului şi talentului său muzical, dar mai ales graţie naturaleţei sale şi a versurilor încărcate de candoare. Alexandra Uşurelu este însăşi îndemnul la armonie, simplitate şi blândeţe, iar muzica sa ne învaţă că frumuseţea izvorăşte tocmai din lucrurile simple. Mereu dedicată publicului său şi mereu spirituală, Alexandra Uşurelu este o artistă după care peisajul muzical românesc tânjea de multă vreme.” - Iulia Popa, redactor iConcert.ro

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1051
Cuvinte cheie: Timisoara
lavi

Adaugat in urma cu 2513 zile, 06 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .