poze inscrieri studentfest 2014 impact

Înscrieri StudentFest 2014: IMPACT

Timis , Timisoara. Marţi 1 Aprilie 2014 17:30 - Duminică 20 Aprilie 2014
Timișoara

Categorii: Festivaluri

Ajuns la cea de-a XXIII-a ediție, cel mai mare festival de artă și cultură pentru studenți din România, StudentFest, organizat în Timișoara de Organizația Studenților din Univeristatea de Vest din Timișoara (OSUT), desfășurat în perioada 8-17 mai 2014, oferă tinerilor artiști posibilitatea de a se exprima liber, de a se dezvolta și de a se promova. Anul acesta, StudentFest lansează tema IMPACT ca temă centrală pentru fiecare dintre secțiunile festivalului, mesaj prin care își propune să evidențieze puterea pe care StudentFest o poate avea asupra tinerilor artiști, precum și asupra publicului, deopotrivă.



EȘTI ARTIST?
Pictezi, sculptezi, îţi place să creezi haine sau graffiti-ul, ai un band şi îţi cauţi scena pe care să vă faceţi auziţi, eşti pasionat de fotografie sau ești atras de experimentele ştiinţifice sau artistice şi ai vrea să contribui şi tu la ele? Creezi povești din grafică și imagini? Vrei să ne arăţi tuturor reclama pe care toţi prietenii tăi ţi-au apreciat-o și lăudat-o? Ai inspiraţie, creativitate şi pasiune pentru scris şi ai vrea să o împărtășești cu toată lumea? Filmul tău e cel mai tare, dar nu are cine să îl urmărească? Actorul din tine nu are unde să se facă auzit? Atunci înscrie-te pe site-ul www.studentfest.ro ca artist până în data de 20 aprilie 2014 și toate acestea vor fi posibile!

VREI SĂ FII VOLUNTAR?
Vrei să participi activ la organizarea celui mai mare festival de artă și cultură pentru studenți din România? În acest caz te așteptăm în echipa de voluntari StudentFest și te invităm să completezi formularul de pe site.

VREI SĂ FII PARTICIPANT LA WORKSHOPURI?
Vrei să participi la o experiență inedită care să te ajute să acumulezi cunoştinte şi să dobândești noi abilităţi în arte plastice, concerte, dans, design vestimentar, film, fotografie, literatură, publicitate, street art ori teatru?
Înscrie-te ca participant la StudentFest 2014: IMPACT pe http://studentfest.ro/inscriete/inscriere-participanti/ până la data de 20 aprilie 2014 și vei avea ocazia să cunoști cei mai tari traineri!

Mai multe detalii: http://studentfest.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1313

Eveniment postat de organizator

pr studentfest

Adaugat in urma cu 3650 zile, 01 Apr. 2014

Adaugat de studentfest

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .