poze amafest festival national de teatru pentru amatori

AMAFEST - Festival National de Teatru pentru Amatori

Timis , Timisoara. Luni 13 Iunie 2016 19:00 - Duminică 19 Iunie 2016
Casa Tineretului str.Aries nr.19

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

Compania D’arte organizează Festivalul Național de Teatru pentru Amatori „AMAFEST”. Festivalul are loc între 13 și 19 iunie, la Casa Tineretului din Timișoara, și va însemna o săptămână de spectacole de teatru, concerte inedite și ateliere gratuite.

Festivalul se adresează trupelor de teatru și spectatorilor de toate vârstele. Zilele de marți, 13 iunie, și sâmbătă, 18 iunie, sunt dedicate trupelor de copii și liceeni atât din Timișoara, cât și din țară. În fiecare seară din perioada 13 - 18 iunie se vor juca spectacole ale trupelor de actori amatori adulți din Timișoara și din țară. Festivalul AMAFEST se va încheia duminică, 19 iunie cu o seară de concerte susținute de Viorel Ciurtin și elevii sai- concert de muzica clasica, Mădălin Luca – concert de muzica de teatru și Mircea Ardeleanu jr & Horia Hateg – concert de muzica experimentala cu intrumente traditionale & electronice.
Festivalul cuprinde şi o secţiune de ateliere gratuite: ateliere de actorie pentru copii si liceeni sustinute de Simona Vintilă - regizor, actor și asistent universitar la Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara, secția Actorie în limba germană; atelier de descifrare a limbajului trupului, sustinut de Mihai Dumnicăi, practicant certificat în comunicare nonverbală la Center for Body Language, trainer certificat ANRC si coach, membru Timisoara Toastmasters, absolvent la cursuri de actorie la Compania D'Arte Timișoara și a numeroase alte cursuri de dezvoltare personală; ateliere de machiaj de scenă sustinute de Mira Metzler - Make-up Artist certificat de școala americană de machiaj Make-up Designory, cu dublă calificare profesională de machior și cosmetician autorizat de Ministerul Educației. Locurile din cadrul atelierelor sunt limitate și se pot rezerva prin e-mail sau telefonic.
AMAFEST a fost creat cu scopul susținerii și promovării teatrului pentru amatori din România. Teatrul de amatori este o formă de manifestare artistică, precum şi o metodă de educaţie nonformală, un mijloc de formare şi dezvoltare personală, care poate fi accesat la orice vârstă, de către oricine.

Programul complet al Festivalul National de Teatru pentru Amatori „AMAFEST” este prezentat pe site-ul Asociației http://www.companiadearte.com/proiecte/actualitate/programul-festivalului-national-de-teatru-pentru-amatori-amafest și pe Facebook https://www.facebook.com/events/509827055867490/.
Mai multe detalii despre festival puteți să găsiți accesând http://www.companiadearte.com/proiecte/actualitate/amafest-festival-de-teatru-1-2-3 sau https://www.facebook.com/AMAFEST.FESTIVAL/.

Partener cultural: Fundația Județeană pentru Tineret Timiș
Parteneri media: Timisoreni.ro // Banatul Azi
Acţiune cofinanţată de Consiliul Judeţean Timiş
Acest eveniment susține programul CHECK-OUTimișoara prin care, timp de 1 an, orașul nostru este Capitala Tineretului din România.

Intrarea la festival este liberă.

Pentru informații suplimentare, contactați Asociația Compania D’arte
Website: www.companiadearte.com
Email: companiadarte@gmail.com
tel. 0723297456; 0720762073

Pret bilet: 00 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1264

Eveniment postat de organizator

mariana luca

Adaugat in urma cu 2857 zile, 02 Iun. 2016

Adaugat de Mariana12814

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .