poze 7 carti 7 zile 7 sanse

7 cărţi, 7 zile, 7 şanse

Timis , Timisoara. Vineri 7 August 2009 12:00
Str. Demetriade nr. 1 - Iulius Mall, Str Mercy nr. 7

Categorii: Festivaluri , Conferinte si Seminarii

7 cărţi, 7 zile, 7 şanse

E fapt ştiut că o carte poate schimba macazul unei vieţi, cu atât mai mult al unei vieţi tinere. Cărtureşti şi organizaţia Youth Spirit vă cheamă să sprijiniţi un proiect ce dă unor copii şansa de a face un alt fel de şcoală. Vă chemăm să le oferim o mică bibliotecă în dar. Ne veţi crede pe cuvânt: din experienţa noastră, a dărui cărţi procură celui care le oferă o bucurie cu totul aparte.
Organizaţia Youth Spirit are, aşa cum îi spune numele, un suflu tânăr, de aceea activităţile pe care le desfăşoară sunt centrate pe copii şi tineri. În cadrul unui program mai amplu, "Cei 22", inspirat de cele 22 de vârfuri intelectuale visate de Noica, Youth Spirit demarează în această perioadă proiectul "7 şanse pentru viitor". Acesta se va desfăşura în comuna Ramna din judeţul Caraş-Severin, în cursul lunii august. De ce 7 şanse? Cele 7 şanse sunt, în fapt, 7 ateliere pe care organizatorii le oferă gratuit copiilor de şcoală generală din Ramna. Astfel, în perioada 7-14 august copiii din Ramna vor putea participa la ateliere de: (1) pictură şi istorie, (2) literatură, (3) teatru, (4) dans, (5) bune maniere, (6) astronomie şi matematică şi (7) anatomie.

Cărtureşti susţine cu bucurie acest proiect, în felul nostru: vă invităm să le oferim 7 cărţi care vor servi atât ca suport de curs, cât şi ca premiu pentru copiii care vor participa la cele 7 ateliere. Pentru că prima zi de curs va fi pe 7 august, de mâine şi până în ajunul demarării programului mai sunt fix 7 zile. Aşadar, cele 7 cărţi pe care vă invităm să le cumpăraţi şi să le oferiţi în acest fel copiilor sunt:

Istoria lumii pentru copii - Oxford
Neil Grant


George si cheia secreta a universului
Stephen Hawking, Lucy Hawking

Tom Sawyer detectiv. Tom Sawyer in strainatate
Mark Twain

Codul bunelor maniere la masa pentru copii
Peggy Post, Cindy Post Senning

Arta pentru copii
Viata marilor artisti
Charlie Ayres

Descopera si invata
Cărţile pot fi cumpărate de la oricare dintre cele două librării Cărtureşti din Timişoara - cea de pe strada Mercy 7 sau cea din incinta Iulius Mall, parter (intrarea dinspre banda rulantă), până pe data de 6 august.
Mai exact: dumneavoastră veţi achita în librărie contravaloarea cărţilor, iar acestea, prin intemediul nostru, vor ajunge la organizatori, pentru ca la cele 7 ateliere copiii să se poată folosi de ele. După cumpărarea uneia sau mai multor cărţi dintre cele 7, vă rugăm să ne lăsaţi o adresă de mail pe care, dacă doriţi, să vă putem trimite fotografii de la atelierele pe care le-aţi susţinut cu generozitate.

Youth Spirit este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, înfiinţată în anul 2009 la Timişoara. Misiunea organizaţiei este de a desfăşura activităţi având ca obiectiv dezvoltarea individuală şi socială a copiilor şi tinerilor. Un obiectiv aparte îl constituie facilitarea accesului la educaţie pentru copiii din mediile defavorizate, a elevilor din sate sau cu familii sărace.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1235
Cuvinte cheie: ajuta , carti , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5434 zile, 31 Iul. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targ international de energii regenerabile roenergy romania

Targ International de Energii Regenerabile RoEnergy Romania

Timis, Timisoara. 25 Sep 2024 - 27 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .