poze  somalia mon amour

"Somalia Mon Amour"

Timis , Timisoara. Joi 5 Noiembrie 2009 18:00
Libraria Humanitas JOC SECUND, Str. Lucian Blaga nr.2

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

"Somalia Mon Amour" de Bogdan Hrib si Sofia Matei

Pentru ca cititul nu dauneaza sanatatii, TRITONIC GRUP EDITORIAL in parteneriat cu Libraria Humanitas JOC SECUND ii invita pe toti iubitorii de carte la prezentarea volumului "Somalia Mon Amour" de Bogdan Hrib si Sofia Matei.

Invitat special al evenimentului: scriitorul Robert Şerban!

" Fantomele unui trecut indepartat reapar in zilele noastre. Pirateria, desueta ocupatie in secolul 21, loveste coastele Somaliei. Nave sechestrate si marinari romani luati ostatici. Sofia Matei are misiunea de a elibera cetatenii romani. Dar Sofia il cunoaste pe Stelian si intre ei se naste o relatie.

In timp ce forte navale si aeriene internationale incearca sa stavileasca valul de acte pirateresti, interese economice si politice genereaza noi conflicte. Vechile retele de informatii se intersecteaza cu cele noi, de dupa caderea comunismului. Sofia este rapita si tradata. Stelian Munteanu este impins sa intervina. Mihail Sergheevici Puskin pare ca stapaneste jocul. Locotenent-comandorul Jason Donovan viseaza ca flota multinationala e un fel de cavalerie a vestului salbatic. Pentru cine lucreaza profesorul? Mai traieste Jean-Baptiste? Old-boys se regrupeaza, clanurile somaleze se pregatesc de lupta.

Iubiri si dezamagiri, intrigi si rapiri, operatiuni secrete si confruntari militare, pe fundalul unei Africi sarace si exotice, o Africa a intereselor economice, a razboaielor religioase, a triburilor si a Kalasnikovului..."

In completarea lansarii volumului "Somalia, Mon Amour" reprezentantii editurii Tritonic vor prezenta noile volume-vedete, care vor fi lansate in perioada targului de carte Gaudeamus din Bucureşti intre 25 si 29 noiembrie - 4 titluri noi din colectia Comunicare Media, al doilea volum din seria Vatican: PAPA TREBUIE SA MOARA, autor Luis Miguel Rocha; romanul "100 de zile" al jurnalistei din R. Moldova, Stela Popa si mai ales albumul "Pretuieste Viata" al Andreei Marin Banica.

Dupa eveniment va avea loc o sesiune de autografe in prezenta autorului Bogdan Hrib!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 592
Cuvinte cheie: Bogdan , Mate , Mon , Sofia , Somalia , amour , hrib , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5280 zile, 04 Nov. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .