poze expozi ia itineranta neonlitic pana pe 29 mai casa artelor din t
poze expozi ia itineranta neonlitic pana pe 29 mai casa artelor din t poze expozi ia itineranta neonlitic pana pe 29 mai casa artelor din t poze expozi ia itineranta neonlitic pana pe 29 mai casa artelor din t

Expoziția itinerantă NeoNlitic, până pe 29 mai Casa Artelor din T

Timis , Timisoara. Marţi 14 Mai 2019 11:00 - Miercuri 29 Mai 2019
Casa Artelor – Galeria Subterană (Strada Augustin Pacha nr. 8)

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Expoziţia NeoNlitic, organizată de atelierul Wood Be Nice în Timișoara, la Casa Artelor – Galeria Subterană (Strada Augustin Pacha nr. 8), mai poate fi vizitată până pe 29 mai, în mod gratuit, de marți până vineri, între orele 11:00 – 19:00 și sâmbăta, între orele 15:00 – 19:00.

Proiectul NeoNlitic a avut ca misiune susținerea și promovarea producției artistice, prin valorificarea patrimoniului cultural comun și reinterpretarea esteticii culturilor Cucuteni și Hamangia.
Din luna august 2018, s-au efectuat două documentări pe teren și întâlniri de lucru și 3 workshopuri deschise publicului în care au fost prezentare rezultatele cercetarii iar un colectiv de 15 artiști au realizat 30 de lucrări inspirate din motivele estetice ale culturilor neolitice: instalații luminoase, sculpturi din lemn, rășină, metal, textil, pictură, ceramică, animație și video mapping.
Până acum, sute de iubitori de artă au vizitat expozițiile de la Bucureşti, la Institutul Cultural Român și la Brașov, la Visssual.
NeoNlitic i-a adus împreună pe artiștii Daniel Loagăr și Andrei Cornea (fondatori Wood Be Nice și inițiatorii proiectului NeoNlitic), Sasha Meret (US), Andreea Toma, Irina Maria, Raluca Bajenaru, Marius Gheorghe, Marian Codrea, Beaver, Roxana Tomescu, Lucian Simion, Alexandru Claudiu Maxim, Gabriel Marin, Misha Diaconu, Evghenia Gritscu (UKR) și este curatoriată de Mihaela Ion, manager cultural cu o experiență de peste 12 ani în domeniul vizual și fondatoare a proiectelor Revista Atelierul și Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs.
Parteneri media: Radio Guerrilla, Revista Atelierul, Iqads, PRwave, Modernism, Eva, Acasă, Goingout The Trends, Iqool, Feeder, 4arte, România Pozitivă, inoras.ro, Fashion 8, Smark, Ceașca de Cultură, Gratuitor, Art Fashion Fair, Gabiralea.ro.
Credit foto: Daliana Iacobescu.


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/714572478958761/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 635
Cuvinte cheie: Timisoara

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1303 zile, 14 Mai. 2019

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Timisoara
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .