poze  timisoara solutii castigatoare pe timp de criza

"Timişoara - Soluţii câştigătoare pe timp de criză"

Timis , Timisoara. Miercuri 11 Noiembrie 2009 10:00
Hotel Continetal

Categorii: Conferinte si Seminarii

"Timişoara - Soluţii câştigătoare pe timp de criză"

Incepand din partea a doua a anului trecut efectele crizei financiare internationale s-au facut simtite si in Romania, iar multe dintre companiile locale au fost prinse pe picior gresit de scaderea cererii de pe pietele pe care activeaza, cresterea cursului de schimb, majorarea semnificativa a costurior de finantare sau de nevoia acuta de lichiditati din economia reala.

Cuvinte cum sunt restructurare, supravietuire sau insolventa au revenit anul acesta locul in vocabularul managerilor si antreprenorilor, luand locul preocuparilore pentru crestere, dezvoltare si investitii. Conferintele regionale organizate de ZIARUL FINANCIAR si compania de administrate a fondurilor de investitii Enterprise Investors, aflate la a doua editie, vor avea anul acesta drept tema "Solutiile castigatoare pe timp de criza".

Prima conferinta din aceasta serie, desfasurata la Timisoara, va oferi managerilor companiilor si antreprenorilor din zona de vest a tarii oportunitatea de a afla de la specialisti informatii esentiale pentru business: cele mai eficiente modalitati de restructurare, avantajele si dezavantajele insolventei, forme de finantare alternative pe timp de criza, avantajele parteneriatului cu fondurile de investitii, atragerea finantarilor europene.

Zona de vest a tarii a fost in ultimii ani unul din pricipale motoare de crestere pentru economia romaneasca, iar revenirea pe crestere, preconizata ca va incepe de anul viitor, probabil ca tod din aceasta zona va demara. Pentru aceasta insa companiile si antreprenorii din aceasta zona au acum nevoie de solutii pentru a trece peste perioada dificila prin care trece intreaga economie.

In cadrul evenimentului de la Timisoara, ZIARUL FINANCIAR si Enterprise Investors vor acorda premiile "Cele mai performante companii din Romania" societatilor cu cele mai mari rate de crestere din ultimii doi ani din zona de vest a tarii, din judetele Alba - Arad- Bihor - Bistrita-Nasaud - Brasov - Caras-Severin - Cluj - Covasna - Harghita - Hunedoara - Mures - Sibiu - Maramures - Salaj - Satu Mare - Timis
Teme de discutie:

• Ce sunt fondurile de investitii de tip private-equity si care sunt avantajele acestora fata de alte forme de finantare a companiilor?
• Ce aduce un fond de investitii in companiile in care investeste in afara de investitia propriu-zisa?
• Cum poate constitui insolventa o solutie de supravietuire pentru o companie pe timp de criza?
• Care sunt principalele directii prin care un program de restructurare poate genera cresterea eficientei unei companii pentru ajustarea la noile conditii de piata?
• Care sunt cele mai bune metode pentru recuperarea creantelor de la clienti?


Participarea la acest eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile. Pentru inscrieri click aici.


Mai multe detalii: http://www.zf.ro

Comenteaza pe Facebook
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5279 zile, 06 Nov. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Cum a fost?
    ralu
    psychoralu   28 Nov. 2009, 1:46:30

    interesanta treaba...ceva feedbackuri dupa conferinta?


    .