poze curs de munte speologie si catarare

CURS DE MUNTE, SPEOLOGIE ŞI CĂŢĂRARE

Timis , Timisoara. Joi 20 August 2009 19:00
LIBRĂRIA CĂRTUREŞTI DIN IULIUS MALL

Categorii: Conferinte si Seminarii

CURS DE MUNTE, SPEOLOGIE ŞI CĂŢĂRARE

Cărtureşti vă invită la o nouă şcoală de vară: munte, speologie şi căţărare. Oameni de munţi şi peşteri vă vor povesti despre suişurile şi coborâşurile speologiei şi turelor de munte şi vă vor iniţia în căţărarea la panou. Poveşti de munte, proiecţii, sfaturi pe bune şi oameni faini la librăria Cărtureşti din Iulius Mall.

Joi, 20 august, ora 19. Adi Margea (One Move Climbing Gym) vine cu rucsacul la el. Cu tot ce trebuie să conţină un rucsac pentru o tură de munte şi cu sfaturi despre ce trebuie să faceţi şi ce nu trebuie să faceţi pe munte, ce e de văzut neapărat, ce e de făcut în caz de pericol, ce merinde şi ce haine să nu uitaţi acasă.

Joi, 27 august, ora 19. Cosmin Nistor (SpeleoTeam) vă va povesti despre o pasiune ce îi magnetizează pe mulţi, dar faţă de care se păstrează o anume distanţă: speologia. Parcurgerea unei peşteri poate avea de toate, de la înot la căţărare şi de la fotografie la lecţii de zoologie. Veţi afla care sunt surprizele pe care vi le rezervă spaţiile atât de aparte ale peşterilor, de ce echipament e nevoie şi de unde trebuie să o luaţi dacă vă doreaţi de mult timp să deveniţi mai speologi decât Cireşarii în volumul I.

Joi, 3 septembrie, ora 19. O nouă întâlnire cu Adi Margea, mai întâi în librăria Cărtureşti, pentru un scurt intro teroretic, după care vom merge la panoul de căţărare Ascent, care se află la câţiva paşi, în curtea de onoare a Iulius Mall. Dacă v-aţi uitat până acum cu admiraţie la cei pe care i-aţi văzut altă dată căţărându-se la acel panou, acum e momentul să faceţi şi voi primii paşiă pe verticală. Pentru aceasta vă rugăm, desigur, să veniţi în haine de sport, lejere, care să nu vă încurce la căţărare. Echipamentul necesar şi asistenţa tehnică - powered by Ascent.
Hai Joi la Munte!

Librăria Cărtureşti din Iulius Mall va fi, timp de 3 săptămâni, un fel de sat de munte şi tabără de bază pentru expediţii. Pentru oameni faini care vor bocanci, nu flip-flops brandaţi şi pentru cei care ştiu că zacusca împărţită cu prietenii, la finalul turei, e cel mai gustos lucru pe care l-au mâncat vreodată.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1058
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5361 zile, 14 Aug. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .