poze connecting doers with opportunity

Connecting Doers with Opportunity

Timis , Timisoara. Vineri 6 Octombrie 2017 09:00 - Duminică 8 Octombrie 2017
Universitatea de Vest Timisoara, Bd. V. Parvan 4

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferinta Urban Talks & Innovation Hackathon

UrbanizeHub România și KeepItSimple organizează împreună un eveniment format dintr-o Conferință și un Hackathon de Inovare pe două mari teme: Viitorul Producției Sustenabile și Viitorul Comunității.

Evenimentul internațional Connecting Doers with Opportunity va avea loc la Timișoara între 6 și 8 octombrie. Aceasta este și prima ediție a seriei de conferințe Urban Talks, ce vor fi aduse de UrbanizeHub în mai multe orașe din România începând cu acest an.

Scopul evenimentului este acela de a găsi soluții pentru provocările locale și globale cu care ne confruntăm, prin promovarea unei culturi de knowledge-sharing și crearea unei comunități globale de oameni activi și implicați.

Evenimentul începe vineri, 6 octombrie, cu o Conferință, în cadrul căreia 18 speakeri din toată lumea, cu diferite specializări și experiențe în lumea tehnologiei și cea a inovației sociale, vor vorbi despre patru teme principale: Sectorul Social & Comunitate; Educație; Orașele Viitorului; Tehnologie & Inovație.

Ziua de vineri se va termina cu un Networking Party, unde speakerii și participanții vor putea forma legături strânse și vor putea profita de oportunitate pentru recrutări, parteneriate și knowledge-sharing.

Componenta unică a evenimentului nostru este un Hackathon al Inovării unde participanții vor veni cu soluții IT pentru probleme locale, naționale sau globale.

Cele două teme principale ale Hackathon-ului vor fi Viitorul Producției Sustenabile (bazată pe tehnologia Blockchain) și Viitorul Comunității. Hackathon-ul va dura două zile întregi (7 și 8 octombrie) și se va sfârși cu acordarea de premii în valoare de 10.000 Euro în cryptocurrency pentru cele mai bune proiecte.


https://www.facebook.com/events/301966446939245/
https://www.keepitsimple.care/
http://urbanizehub.ro/

Mai multe detalii: https://www.keepitsimple.care/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 518

Eveniment postat de organizator

urbanizehub romania

Adaugat in urma cu 1970 zile, 15 Sep. 2017

Adaugat de UrbanizeHub Romania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Timisoara
concert irina rimes acasa

Concert Irina Rimes - Acasă

Timis, Timisoara. Duminică 5 Martie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .