poze anatol basarab curs numerologie timisoara

Anatol Basarab- Curs Numerologie Timisoara

Timis , Timisoara. Luni 10 Martie 2014 18:00
Str. Remus, nr. 17

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vino in cea mai interesanta experienta a vietii tale ! „Tot ce poate fi cunoscut are numar si fara de numar nu cunoastem nimic. ” Pitagora, Numerologia – Stiinta celor mai puternici oameni ai lumii.

informatii si inscrieri la 0742026535 
Tematica modul 1 incepatori 
1. Incursiune in istoria numerologiei. Radacinile numerologiei. Ce este numerologia. Ce nu estenumerologia. Numerologia si magia. 
2. Lumea simbolurilor. Simbolul ca arma sau scut. Demascarea Cifrelor. Taina cifrelor (cifra, cifru,cifrat, cod) Cifre si litere. Principiul masculin si femenin sau activ si pasiv (centripet si centrifug).Barbati si femei. Cifre active, cifre pasive si efectele pe care le produc. 
3. Cele patru elemente in constructia omului si a vietii. (1+2+3+4 = 10) Elemente pentru dezvoltarepersonala in numerologie. Numerologia ca instrument de organizare si dezvoltare. Teza, antiteza si sinteza – elemente numerologice pentru dezvoltarea omului. Mama, tata si copilul. 
4. Ziua, luna si anul nasterii – semnificatia si informatiile ascunse in acest cifru. Modalitati de calcul in numerologie. Descoperirea matricei psiho-energo-informative a omului (modalitati de calcul). Elemente matriciale fizice, psihologice, energetice. 
5. Interpretarea matricei psiho-energo-informative a omului, firmei, stat, situatie… Trei nivele de corelare a matricei; triei nivele ale realitatii. Materia, informatia, masura. 
6. Graficul energetic pentru fiecare an. Modalitati de calcul. Interpretarea rezultatelor continute in graficul distributiilor anuale. Literele guvernatoare ale fiecarui an si interpretarea acestora. 
7. Scara fericirii, muntele implinirii, cum sa ajungem in varf ? Interpretarea scarii fericirii si utilizarea acesteia in diferete aspecte ale vietii personale. 
8. Numerologia si manipularea. Detinerea si controlul puterii cu ajutorul numerologiei. Numerologia ca instrument de control si mentinere a sanatatii. Numerologia ca instrument de control si mentinere abunastarii materiale, familiale. Numerologia ca instrument de modelare a realitatii…

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/664426290247084/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1181

Eveniment postat de organizator

lucian stancu

Adaugat in urma cu 3283 zile, 10 Feb. 2014

Adaugat de Lucian10257

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Timisoara
concert irina rimes acasa

Concert Irina Rimes - Acasă

Timis, Timisoara. Duminică 5 Martie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .