poze prezentare de moda fratelli fashion fridays timisoara

Prezentare de moda:"FRATELLI FASHION FRIDAYS" - Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 23 Iulie 2010 15:00 - Sâmbătă 24 Iulie 2010
Terrazza Fratelli,Str. Vasile Parvan nr. 7

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri

Prezentare de moda:"FRATELLI FASHION FRIDAYS" editia a 2 a

Fashion Fridays - un concept inedit, care isi propune sa aduca moda, mai aproape de privitor. Vara aceasta, ultimele colectii prezentate la Romanian Fashion Week, cel mai important eveniment de moda din Romania, aflat la cea de-a 12 editie, pot fi vazute doar la Fratelli Terrazza.

Pe langa tinerii designeri, deja consacrati pe piata romaneasca, Fratelli Fashion Fridays aduce in vizorul pubicului si cate un designer autohton.
Cea de-a doua editie se va bucura de prezenta unor nume foarte cunoscute in domeniu, atat in ceea ce priveste designerii invitati, cat si pe partea de accesorii si fotografie.
Fashion Fridays deschide showroomul pe data de 23 iulie, ora 15. Aici veti putea vedea, proba si cumpara tinutele designerilor invitati. De asemenea, fotografiile realizate de Ciprian Strugariu vor putea fi admirate timp de o saptamana pe terasa de pe malul Begăi.

Designeri invitati:
Andra Cliţan – colectia Back to Roots a designerului Andra Clitan este o continuare a creatiilor precendente si se bazeaza pe aceeasi inspiratie traditionala, apartinand Maramuresului istoric, care a devenit deja un status pentru tanarul designer. Colectia se incadreaza intr-o gama cromatica predominata de nuante neutre, insa paletele de gri, ocru si negru sunt completate si puse in evidenta de albastru si orange.

Kinga Varga – Colectia semnata Kinga Varga si prezentata in cadrul Romanian Fashion Week este un joc de volume combinate cu linii minimaliste, care rastoarna perceptia clasica asupra creatiei din tricot. Fiecare piesa este expresia unui experiment de a obtine volumetrie, pastrand si accentuand in acelasi timp nota de feminitate.

Elena Popescu – tanar designer din noua generatie, de loc din Timisoara, Elena vine in fata publicului cu o colectie speciala creata pentru Fratelli Fashion Fridays, o colectia disco glam care pune accent pe senzualitate si frumusete.



Accesorii:
Musette - Se spune că nu poți cunoaște cu adevărat pe cineva până când nu ai mers măcar un kilometru în pantofii lui. Dacă proverbul ar fi adevărat, Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului Musette, ar trebui să fie una dintre cele mai cunoscute persoane din România. Musette este la ora actuala cel mai mare producător autohton de poşete, pantofi şi accesorii de marochinărie.


Expozitie foto:
Ciprian Strugariu – Dintr-o simpla pasiune, fotografia a devenit o profesie si astfel, Ciprian Strugariu este in momentul de fata unul dintre cei mai apreciati fotografi din Romania. Prezent in toate revistele glossy de profil, a reusit in scurt timp sa devina fotograful cu cea mai mare cautare in randul vedetelor autohtone.

Program:
Designers showroom – 23, 24 iulie intre orele 15:00 – 19:00
Prezentare de moda – 23 iulie, incepand cu ora 21:00
RSVP: officetimisoara@fratelli.ro
0722122123

Mai multe detalii: http://www.fratelli-timisoara.ro/

Comenteaza pe Facebook
andrei

Adaugat in urma cu 5002 zile, 19 Iul. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .