poze summer fest

Summer Fest

Timis , Timisoara. Sâmbătă 8 August 2009 12:00
plaja Monte Carlo de la Sag

Categorii: Cluburi si Discoteci , Inaugurari , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Petreceri

Summer Fest


Concursuri de tricouri ude, prezentari de lenjerie intima, momente de dans artistic si un real beach party. Cam acestea sunt ingredientele promise de organizatorii Summer Fest, un eveniment care va insuma 30 de ore de party non - stop.
"Vrem sa facem un maraton al distractiei si speram ca aceasta manifestare sa aibe loc in fiecare an. Din pacate in Timisoara nu prea se mai intampla nimic si ne-am gandit ca ar fi bine sa le oferim tinerilor distractie in stare pura. Nu va fi numai muzica house, ziua vom avea latino, beach party, r and b, un program flexibil, in functie si de doleantele celor prezenti. Evident, noaptea va fi si muzica house", ne-a declarat Dan Tatut, din partea West Deejay Association, organizatorii evenimentului, care a mai precizat ca accentul se va pune pe atmosfera, pe show.
Prima editie a Summer Fest va incepe sambata 8 august la ora 12 si va dura pana duminica 9 august la ora 18, la plaja Monte Carlo de la Sag, urmand ca cei care vor sa participe sa aibe parte si de transport gratuit cu autobuze care vor pleca la fiecare doua ore de la Profi - ul din Calea Sagului.
Intrarea va fi libera iar printre cei care se vor ingriji de atmosfera se numara DJ TDK, DJ Lupino, DJ Raduu, Cronos, XLR, Marco Ball si altii. "Vor fi o serie de consursuri, cu tricouri ude si altele. De asemenea vor fi si prezentari de lenjerie intima ale sex - shop - ului Aladin care vor oferi si cateva premii. Va fi si loc de campare, deci toate conditiile pentru distractie. Vrem ca evenimentul sa fie si o rampa de lansare pentru tinerii care participa la scoala nostra de DJ, West Deejay Association", a mai precizat Dan Tatut

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3094
Cuvinte cheie: Summer , fest , sag , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5242 zile, 31 Iul. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
cursuri autodesk adobe corel

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel

Timis, Timisoara. 7 Dec 2023 - 21 Dec 2023
dirty shirt m2 timi oara

Dirty Shirt @ M2 Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 16 Martie 2024
cargo live m2 timi oara

CARGO live @ M2 Timișoara

Timis, Timisoara. Joi 28 Decembrie 2023
concert de colinde cu paula seling

Concert de colinde cu Paula Seling

Timis, Timisoara. Joi 14 Decembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .