poze vocatia te angajeaza

Vocatia te angajeaza

Timis , Timisoara. Marţi 17 Noiembrie 2009 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Vocatia te angajeaza

"Vocaţia te angajează" ediţia a 3-a este un proiect promovat de către LEAS (Laboratorul de Evaluare Aptitudinală al Studenţilor) ce iţi oferă oportunitatea educaţiei complementare, având loc in perioada mai - decembrie 2009. El se adresează tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 19-24 ani, studenţi in cadrul Universităţii "Politehnica" din Timişoara.

In cadrul proiectului vei avea şansa să iţi dezvolţi capacităţile de valorificare a cunoştinţelor şi deprinderilor dobândite în anii de facultate pe baza principiului "Ce ştiu să fac cel mai bine" dar şi a invăţării experenţiale, implicării proactive, schimbului de experienţă, ajutorului colegial, spiritului de echipă şi a mentoriatului.

Câteva dintre beneficiile importante ale globalizării la ora actuală sunt reprezentate de către dezvoltarea economică şi creşterea standardelor de viaţă. Din păcate aceste beneficii nu sunt egal distribuite la nivel mondial, existând de exemplu mai mult de un miliard de oameni care trăiesc cu echivalentul a mai puţin de 1 $ pe zi. Aceşti oameni sunt nevoiţi să se confrunte de asemenea si cu numeroase probleme sociale, medicale si politice.

Actorii economici majori ai lumii au stabilit 8 obiective realizabile privind reducerea sărăciei severe, accesul universal la ciclul primar de invăţământ, promovarea egalităţii intre sexe si afirmarea femeilor, reducerea mortalităţii infantile, îmbunătăţirea sănătăţii materne, combaterea HIV/SIDA, a malariei şi a altor boli, asigurarea sustenabilităţii mediului si dezvoltarea unui parteneriat global pentru dezvoltare. Ele sunt cunoscute sub denumirea de Obiective de Dezvoltare ale Mileniului(ODM).

Tu poţi reprezenta o schimbare pozitivă în lume venind cu o idee/sau creând un produs care să contribuie la atingerea a cel puţin unuia dintre Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului.

Persoanele responsabile de buna desfăşurare a acestui proiect te vor ghida şi îţi vor oferi consultanţa pentru a identifica problemele si priorităţile globale, clarificarea termenilor - invenţie, inovaţie, proprietate intelectuală, şi de asemenea, te vor ajuta să îţi exprimi cât mai bine propriile tale soluţii.

Toate ideile şi produsele inovative vor fi promovate în "Săptămâna de educaţie non-formală" , care include sesiuni de training, difuzare de film şi o expoziţie de fotografie.

Mai multe detalii: http://vocatia-te-angajeaza.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 762
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5247 zile, 16 Nov. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .