poze campania poti si tu soseste la timisoara

Campania “Poţi Şi Tu!” soseşte la Timişoara!

Timis , Timisoara. Joi 5 August 2010 10:00 - Duminică 8 August 2010
Iulius Mall

Categorii: Alte Evenimente

Campania “Poţi Şi Tu!” soseşte la Timişoara!

În perioada 5-8 august, Asociaţia Little People România cheamă la acţiune fiecare cetăţean din Timişoara să se alăture luptei îimpotriva cancerului la copil, achiziţionând o braţară galbenă cu inscripţia “TEMERARII - ştiu că se poate – Poţi Şi Tu!”, care simbolizează tratarea cu succes a cancerului la copil.

Temerarii este clubul adolescenţilor români care au învins cancerul, înfiinţat de Asociaţia Little People în anul 2006. Este singurul şi cel mai mare club de acest gen, care numără în prezent peste 150 de membrii din 30 de localităţi ale ţării. În cadrul clubului se organizează activităţi şi evenimente în mod constant pentru a sprijini tinerii în tranziţia lor către o viaţă de adult plină de succes.

Voluntarii îmbrăcaţi în galben aşteaptă publicul în incinta Iulius Mall Timişoara, demisol, zona Sarra Blu, zilnic între orele 10,00-20,00, iar pe copii îi aşteaptă la colţul creativ special creat pentru această ocazie în incinta Iulius Mall Timişoara, zona magazine copii respectiv într-un cort amenajat în Piaţa Libertăţii.

Reprezentanţii media sunt invitaţi la conferinţa de presă ce va avea loc joi, 5 august, la ora 11,00 în Iulius Mall, demisol, zona Sarra Blu unde vorbitori vor fi Katie Rizvi, vicepreşedintele Asociaţiei Little People şi fondator al clubului Temerarii, un reprezentant al Primăriei Municipiului Timişoara şi al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ,,Louis Ţurcanu”.

Campania este unica în Europa de Est şi Centrală, prin viziunea pozitivă asupra tratării cu succes a cancerului la copil, prin răspândirea mesajului supravieţuirii de către tinerii care au învins boala, cei mai în măsură ambasadori ai acestei lupte, informând şi implicând în acelaşi timp comunitatea. Printre susţinătorii campaniei se află actriţa Oana Pellea, Ambasadorul Marii Britanii, domnul Robin Barnett, echipa de fotbal Liverpool, Răzvan şi Dani şi multe alte personalităţi, alături de peste 8.000 de cetăţeni ai României.

În Timişoara, Asociaţia Little People desfăşoară din anul 2010 un program de suport a pacienţilor, prin voluntarii instruiţi şi coordonaţi, care vizitează zilnic secţia de oncopediatrie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Louis Ţurcanu", unde desfăşoară activităţi care îi ajută pe copii să îşi depăşească frica şi le oferă oportunităţi de joacă şi exprimare de sine. Asociaţia derulează astfel de programe în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Iaşi, astfel atingând toţi copiii români bolnavi de cancer, la un moment dat, pe durata procesului lor de vindecare.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Primăria Municipiului Timişoara şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Louis Ţurcanu".

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thelittlepeople.ro, www.potisitu.ro, sau să ne contactaţi!

Katie Rizvi
Vice-presedinte
Asociatia Little People Romania
katie@thelittle-people.org
www.thelittlepeople.ro
tel.: 0745 821 573

Mai multe detalii: http://primariatm.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 617
andrei

Adaugat in urma cu 5007 zile, 03 Aug. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .