poze altex da aroma verii si organizeaza degustare de cafea

ALTEX da aroma verii si organizeaza degustare de cafea

Timis , Timisoara. Vineri 31 Iulie 2015 12:00

Categorii: Alte Evenimente

ALTEX Romania, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, organizeaza intre 1 si 2 august, in parcarea celui mai mare magazin ALTEX din Timisoara, degustare de cafea pentru timisorenii iubitori de preturi mici, dar si de arome puternice de cafea rafinata.

Degustarea de cafea din Timisoara are loc la cel mai nou si mai mare magazin ALTEX din Vestul tarii, pe Calea Aradului, numarul 58 A (amplasat in centrul comercial Auchan Nordului). In cadrul noului magazin, clientii se vor putea delecta cu specialitati variate de cafea. Orice client care va veni in magazinul ALTEX, in perioada 1-2 august si va achizitiona orice produs, va primi o specialitate de cafea. Clientii care achizitioneaza produse in valoare de pana la 80 RON se pot bucura de cafeaua clasica neagra, cei care vor face cumparaturi de peste 100 RON pot degusta un latte iar clientii care achizitioneaza produse ALTEX in valoare de peste 150 RON se pot delecta cu un latte cu aroma la alegere.



Pe intreaga durata a sfarsitului de saptamana, clientii ALTEX vor fi intampinati si cu un catalog de oferte speciale cu produse menite sa aduca diminetilor arome inedite. Asadar,



cumparaturile prind tarie si rafinament in cadrul celei mai mai degustari de cafea din Timisoara in zilele de sambata 1 si duminica 2 august la ALTEX.

Odata cu inaugurarea celui mai nou show room din Timisoara, ce a avut loc pe 11 iunie, ALTEX Romania ajunge la o retea ce depaseste 75 de magazine. Investitia pentru magazinul din Calea Aradului s-a ridicat la 5.4 milioane de euro si reprezinta un reper pentru segmentul electro-IT din Romania. Cu un design care respecta cele mai inalte standarde de calitate, cel de-al doilea magazin ALTEX din Timisoara ofera spatii de demo de peste 1.700 de metri patrati, de care iubitorii de tehnologie se pot bucura pentru a incerca cele mai noi produse si cele mai inovatoare tehnologii.

Pentru a facilita achizitionarea produselor din oferta, ALTEX pune la dispozitie clientilor mai multe servicii, precum: rate flexibile, livrare in 24 de ore, garantie extinsa, retur in 31 de zile. In plus, iubitorii de tehnologie beneficiaza de serviciul ”Batem orice pret online sau offline!”. Astfel, cei care vor gasi produsele din gama ALTEX la preturi mai mici la retail-erii specializati, atat online cat si offline, vor primi 2xdiferenta. Acest serviciu subliniaza preturile imbatabile pe care compania le ofera.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 859
Cuvinte cheie: Timisoara
people

Adaugat in urma cu 3164 zile, 31 Iul. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .