poze rock pe 2 roti 2014 la lugoj

Rock pe 2 Roti 2014 la Lugoj

Timis , Lugoj. Vineri 1 August 2014 - Duminică 3 August 2014

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festival de muzica in aer liber la Lugoj

Clubul de motociclisti Road Patrol MC, filiala Lugoj, cu sprijinul Primariei Municipiului Lugoj organizeaza in perioada 1-3 august 2014, a treia editie a festivalului in aer liber „ROCK PE 2 ROTI”, cu participarea mai multor formatii de renume din tara, dar si din strainatate.

Dupa succesul editiilor precedente, Road Patrol MC Lugoj invita din nou toti iubitorii de muzica buna la o noua editie ’’Rock pe 2 Roti’’ pe baza sportiva a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timisoarei - km3.

Participantii sunt asteptati inca de vineri si, indiferent ca sosesc pe motociclete, biciclete, scutere sau pe jos, ii asteapta un program atractiv cu multe surprize, locuri de campare decente si bineinteles multa bere rece.
Atmosfera va fi incinsa de formatiile: Trooper (Bucuresti), Implant Pentru Refuz (Timisoara), Melmac Riders (Serbia), Target (Deva), Mercedes Band (Covasna), Smog (Satu Mare), Strings (Petrosani), The Case (Timisoara), Garagatze (Cluj), Sonatic (Timisoara) si Atlantis (Lugoj).
Sambata, 2 august, in jurul orei 11 va avea loc parada vehiculelor pe 2 roti impreuna cu Lugojul Pedaleaza. Convoiul de motociclisti va pleca de la locul festivalului in frunte cu dl. Primar Francisc Boldea, iar de la Universitate li se vor alatura si biciclistii pe urmatorul traseu: Primarie, Podul de Fier, Catedrala, Mol, Catedrala, str.Bucegi, Podul de Beton, Universitate.

Dupa parada, participantii sunt invitati la o tura de relaxare pe 2 roti in imprejurimile Lugojului, iar dupa-masa, la concursuri tematice cu premii consistente.

Pe langa acestea, cei prezenti vor putea participa la un curs de reparat biciclete si vor putea pastra o amintire de la standul de caricaturi si portrete . Ziua se va incheia cu concerte si cu extragerea castigatorului bicicletei oferite la tombola de catre organizatori.
Clubul Road Patrol MC este o asociatie fara scop lucrativ, cu personalitate juridica, apolitica, infiintata oficial in anul 2001, cu filiale in Timisoara, Lugoj si Hunedoara si organizeaza de 12 ani intruniri motociclistice cu participarea unor formatii rock autohtone, care s-au dovedit de succes si care atrag anual mii de participanti.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1095
Cuvinte cheie: rock pe 2 roti , rock , Evenimente Lugoj
popadriana

Adaugat in urma cu 3539 zile, 20 Iul. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .