poze rock pe 2 roti open air festival editia a 6 a

Rock pe 2 Roti Open Air Festival Editia a 6-a

Timis , Lugoj. Vineri 30 Iunie 2017 14:00 - Duminică 2 Iulie 2017
Liceu Agricol de pe Calea Timișoarei km 3

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 10/5000

Festival dedicat tuturor celor care merg pe doua roti si celor care iubesc muzica rock

Clubul de motocicliști Road Patrol MC Lugoj în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Lugoj și cu sprijinul Primăriei Municipiului Lugoj, organizează în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017, a șasea ediţie a festivalului în aer liber „ROCK PE 2 ROȚI”, cu participarea mai multor formații de renume din țară.
După succesul edițiilor precedente, Road Patrol MC Lugoj invită din nou toți iubitorii de muzică bună la o nouă ediție ’’Rock pe 2 Roți’’ pe baza sportivă a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timișoarei - km3.
Participanții sunt asteptați încă de vineri și indiferent că sosesc pe motociclete, biciclete ,scutere sau pe jos, îi așteaptă un program atractiv cu multe surprize, locuri de campare decente și bineînțeles multă bere rece.
Trupele participante din acest an sunt: Kempes, Ska-nk, Krepuskul, Fazz, An Theos, Mist, Gothic, Voxter, Wild Child, For The Wicked, și Ka Gaia An
Sâmbăta, 1 iulie, în jurul orei 11 va avea loc parada vehiculelor pe 2 roți. Convoiul de motocicliști va pleca de la locul festivalului în frunte cu dl. Primar Francisc Boldea, pe traseul: Primărie, Podul de Fier, Catedrală, Mol, Catedrală, str.Bucegi, Podul de Beton, Universitate.După paradă, participanții sunt invitați la o tură de relaxare pe 2 roți în împrejurimile Lugojului, iar după-masă la concursuri tematice cu premii consistente.
Printre concursuri, surprize şi bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj, vor face spectacol prin demonstraţii de tir cu arcul.
Ziua se va încheia cu concerte și cu extragerea câștigătorului marelui premiu – o motocicleta Honda VF de 1000cmc oferită la tombolă de către organizatori.
Pe perioada festivalului se asigură transport gratuit de la primărie la locație între orele 16-22 din oră în oră.
Clubul Road Patrol MC este o asociaţie fără scop lucrativ, cu personalitate juridică, apolitică, înfiinţată oficial în anul 2001, cu filiale în Timișoara, Lugoj și Hunedoara și organizează de 15 ani întruniri motociclistice cu participarea unor formaţii rock autohtone, care s-au dovedit de succes şi care atrag anual mii de participanţi.
Adresele oficiale ale evenimentului sunt:
http://www.rockpe2roti.ro/
https://www.facebook.com/RockPe2RotiOpenAirFestival

Mai multe detalii: http://www.rockpe2roti.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 993

Eveniment postat de organizator

imi hallof

Adaugat in urma cu 2495 zile, 20 Iun. 2017

Adaugat de imih

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

  • Ai ceva de zis?

    .