poze  caravana recoltei la jimbolia

„Caravana Recoltei” la Jimbolia

Timis , Jimbolia. Marţi 6 Iulie 2010 12:00

Categorii: Targuri

„Caravana Recoltei” la Jimbolia

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara în colaborare cu Federatia Nationala a Producatorilor Agricoli din Romania, Primaria Orasului Jimbolia si Asociatia de Cooperare Agricola Voivodina din Serbia organizeaza în data de 6 iulie 2010 prima editie a unui eveniment transfrontalier care marcheaza simbolic începutul recoltei, sub genericul:

Caravana Recoltei

Aflata la cea de-a 3-a editie în Serbia, Caravana Recoltei se desfasoara în acest an în regiunea transfrontaliera Romania- Serbia, între localitatile Jimbolia si Zitiste.

Experti si agricultori vor evalua productia de grau din acest an din punct de vedere al calitatii si al cantitatii, oferind informatii despre productia preconizata pentru anul 2010, nivelul preturilor etc.

Traditionala Caravana Recoltei va începe în prima parte a zilei la Cooperativa Itebej din Vojvodina, pe o suprafata de teren în imediata apropiere a granitei cu Romania si va continua pe o parcela din apropierea orasului Jimbolia.

În ambele locatii, vor avea loc demonstratii de recoltare si încarcare a graului, concursul combinelor si utilajelor de arat.

Au fost invitati sa participe reprezentanti ai administratiei publice centrale si locale, specialisti, cadre universitare, firme de profil, asociatii agricole, fermieri din ambele tari.

Mai multe detalii: http://www.cciat.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 923
valentin

Adaugat in urma cu 5119 zile, 02 Iul. 2010

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4966

  • Ai ceva de zis?

    .