poze zilele orasului rosiori de vede 2023

Zilele orasului Rosiori de Vede 2023

Teleorman , Rosiori de Vede. Sâmbătă 20 Mai 2023 - Duminică 21 Mai 2023

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Sarbatoarea locala "Zilele Municipiului Rosiori de Vede" are loc in perioada 20-21 mai 2023

Sâmbătă, 20 mai, începând cu ora 9.00, vor avea loc concursuri de șah, table, rummy și tenis de masă, iar între orele 10.00 și 12.00, la Muzeul de Istorie se va putea vizita gratuit expoziția de ceasuri din Colecția de ceasuri a col. Marian Roșu.

Urmează „Bătălia cărților” și lansarea volumelor „Să respir lângă tâmpla ta”, „Anotimpurile Iani” și „Culorile fetei în alb și negru” ale autoarei Ileana Vieru, la Biblioteca Municipală „Gala Galaction”, iar de la ora 14.00, cei prezenți vor admira frumoasele noastre costume într-o „Paradă a portului popular”.

De la ora 14.00 va începe Festivalul-concurs de muzică populară „Alexandru Dachin”, ediția a II-a.

La ora 19.30 va avea loc Deschiderea sărbătorii locale Zilele Municipiului, cu mesajul de deschidere al primarului localității.
Vor evolua pe scenă: câștigătorul Trofeului „Alexandru Dachin”, Mircea Dragoș Ungureanu, Ansamblul „Burnasul” și Floarea Calotă.

Ziua de duminica, 21 mai, va debuta cu „Povestea timpului”, expoziția de ceasuri a colonelului Marian Roșu, la muzeul din localitate, iar de la ora 11.00, cei prezenți pot admira, pe platoul din fața Primăriei, expoziția de fotografie „Prin obiectiv”. De la aceeași oră va începe și competiția de mini fotbal „Old boys”, pe Stadionul Obor.

Pe scena amenajată va începe la ora 15.00 spectacolul de dansuri moderne „Poftiți la dans”, urmat de Festivalul-concurs de muzică ușoară românească „Dan Câmpeanu”, ediția a II-a.

Cupa „Zilele Municipiului” la tenis de câmp, finala, se va desfășura la Family Zona, începând cu ora 16.00.

Începând cu ora 19.30 se va desfășura spectacolul „Nicicând ADIO”, în cadrul căruia vor susține recitaluri câștigătorul Trofeului „Dan Cîmpeanu”, Eduard Cozma, „Euroton Forever Remember Dan Cîmpeanu” și Antonia.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 241
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 333 zile, 19 Mai. 2023

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

  • Ai ceva de zis?

    .