poze concurs national interdisciplinar cariera ta incepe azi

Concurs national interdisciplinar ,, Cariera ta incepe azi !,,

Teleorman , Rosiori de Vede. Vineri 23 Aprilie 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Valorificarea competentelelor privind conducerea propriei afaceri

Liceul Economic Administrativ Rosiorii de Vede va invita sa participati la Concursul National Interdisciplinar ,, Cariera ta incepe azi !,,, concurs inscris in Calendarul Activitatilor Nationale Extrascolare , anexa F . Concursul se adreseaza elevilor din clasele I-XII si are ca termen limita de trimitere a lucrarilor data de 23 aprilie 2010 .

ARGUMENT Concursul ofera oportunitatea elevilor de a-si valorifica competentele privind conducerea propriei afaceri si folosirea tehnologiei informatiei si comunicarii pentru dezvoltarea proiectelor antreprenoriale si dezvoltarea interesului de a deveni cetateni activi, cu comportamente rationale, civice,in spiritul unei economii de piata .

OBIECTIVE : • Dezvoltarea spiritului organizatoric , a aptitudinii de conducere , a responsabilitatii si competentelor de a lucra in echipa • Aplicarea principiilor economiei de piata si a eticii corecte in afaceri • Facilitarea trecerii absolvenţilor învăţământului liceal de la şcoală la viaţa activă • Dezvoltarea unor competenţe necesare unui întreprinzător dinamic: gândirea critică, luarea deciziilor, auto-organizarea şi auto-evaluarea resurselor individuale • Încurajarea competiţiei, competitivităţii

Mai multe detalii: http://www.didactic.ro/

Comenteaza pe Facebook
cris

Adaugat in urma cu 5290 zile, 09 Mar. 2010

Adaugat de _Cris_

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2544

  • Ai ceva de zis?

    .