poze cursuri de zbor

Cursuri de zbor

Suceava , Suceava. Luni 22 Februarie 2010 10:00
Asociaţia Sportivă de Zbor cu Parapanta Cumullus

Categorii: Sport si Excursii

Asociaţia Sportivă de Zbor cu Parapanta Cumullus organizează înscrieri pentru cursurile de zbor
Asociaţia Sportivă de Zbor cu Parapanta Cumullus din Suceava organizează înscrieri pentru cursurile de zbor. Faţă de anul trecut când au fost organizate doar cursuri pentru începători, anul acesta şcoala va organiza şi cursuri pentru piloţii avansaţi dar şi cursuri de motoparapantă.

Anul trecut au fost organizate tabere de zbor, la Câmpulung Moldovenesc (trei zile) şi Costineşti (şapte zile), lucru care, cu siguranţă îl vom face şi anul acesta. De asemenea, pentru acest an, este prevazută o tabără de pregătire la Arad pentru piloţii avansaţi.

Cursurile se adresează tuturor persoanelor de peste 16 ani, fără limită de vârstă, cu o bună condiţie de sănătate.

Şcoala de zbor beneficiază de numeroase resurse materiale, informaţionale şi logistice pentru instruirea participanţilor la curs. Prioritatea activităţii de instruire o reprezintă în primul rând siguranţa şi securitatea tuturor persoanelor implicate în activitatea de zbor precum şi obţinerea de performanţe sportive, instruirea noilor elevi făcându-se cu echipamentul scolii.

Pentru acei care nu s-au decis sa urmeze un curs, Cumullus organizează zboruri de agrement (în dublă comandă), garantând o senzaţie unică, în condiţii de siguranţă maximă.
*Sursa:http://orasulsuceava.ro/presa/stiri/2010/02/asociatia-sportiva-de-zbor-cu-parapanta-cumullus-organizeaza-inscrieri-pentru-cursurile-de-zbor/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OrasulSuceava+%28Orasul+Suceava%29&utm_content=Google+Reader

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 750
Cuvinte cheie: 2010 , cursuri , zbor , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5261 zile, 20 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .