poze  noaptea devoratorilor de publicitate la suceava

"Noaptea Devoratorilor de Publicitate" la Suceava

Suceava , Suceava. Sâmbătă 19 Decembrie 2009 21:00
Casa de Cultură a Sindicatelor

Categorii: Spectacole si Filme

Suceava, printre cele patru orase din tara care gazduiesc spectacolul "Noaptea Devoratorilor de Publicitate"

Sucevenii pasionaţi de publicitate se pot bucura şi anul acesta de "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", un spectacol grandios, care va dura şase ore şi la care brandurile nu se vor purta cu mănuşi. Evenimentul va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu şi va avea loc în data de 19 decembrie a.c., începând cu ora 21:00. Cei dornici să participe la show pot achiziţiona biletele, care costa 30 lei, începând cu 7 decembrie de la Casa de Cultură sau de la Iulius Mall Suceava.

Suceava este unul dintre cele patru oraşe care găzduiesc acest eveniment. Turneul din acest an a început la Iaşi (21 noiembrie), a continuat cu Timişoara (28 noiembrie), urmează Cluj-Napoca (12 decembrie) şi se încheie la Suceava (19 decembrie).

"Noaptea Devoratorilor de Publicitate" este un show creat de către Jean Marie Boursicot în 1981 şi de atunci s-a transformat într-un fenomen planetar, cucerind inimile şi minţile pasionaţilor de publicitate din peste 40 de ţări. Producătorul general este Dan Chişu.

Spectacolul "Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2009 - Finala Brandurilor" este organizat şi în acest an de MSA Events. "În sfârşit, am ajuns să ne bucurăm de o finală de calibru internaţional! Cluburile dependenţilor de publicitate au motive serioase de bucurie, pentru că anul ăsta competitorii sunt de supercalibru!" anunţă organizatorii.

Invitaţi speciali vor fi CRBL şi Elena Andreianu, care vor prezenta spectacolul "Istoria Dansului".

Evenimentul este susţinut de branduri de prim rang: Ovi by Nokia, BCR şi Iulius Mall.

Răzvan Petrescu, Country Manager Nokia:
"Nokia înseamnă o experienţă superioară de comunicare. În cadrul Nokia suntem pasionaţi de explorarea unor noi modalităţi de a comunica. Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment neconvenţional, dar deja tradiţional, ce reuneşte oameni pasionaţi de publicitate. Stabilirea acestui parteneriat este o nouă dovadă incontestabilă a promisiunii Nokia, aceea de a ajuta oamenii să se simtă aproape de ceea ce este important pentru ei."

BCR este in finala brandurilor şi ia parte la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2009, pentru a fi mai aproape de tineri
BCR dedică tinerilor proiecte atrăgătoare, cum ar fi Comunitatea STUDENT BCR, unde, prin pachetul Student BCR se pot obţine costuri reduse şi discounturi la partenerii BCR. Tinerii se pot şcoli financiar la Şcoala de Bani (www.scoaladebani.ro). Pot afla totul despre Personal Branding şi pot avea o bancă în lista de prieteni, prin BCR Banca Netlog.

Iulius Mall este partenerul de comunicare, şi va promova evenimentul în toate cele patru oraşe. De asemenea, biletele vor fi puse în vânzare şi în interiorul Iulius Mall.

Organizatorii mulţumesc celor care dau sfoară-n ţară despre eveniment: Zile şi Nopţi, Adevărul de seară, Antena 1, www.trilulilu.ro , www.time4news.ro , www.stirilocale.ro . Evenimentul este recomandat de Radio Guerilla. Crainici ai evenimentului sunt, de asemenea: www.laiasi.ro , Ziarul de Iaşi (Iaşi), www.clujlife.com , www.partytude.ro , www.cefacemdiseara.ro , Viaţa Clujeanului, Foaia Transilvană (Cluj-Napoca), www.e-timisoara.info , Ziua de Vest (Timişoara), Monitorul de Suceava, www.lasuceava.ro , www.newsbucovina.ro, Impact Fm (Suceava).

Vor mai concura în finală SPP Guard, Bestevent, Unita Turism, Hotel Silva, Hotel Golden Tulip Ana Domme şi Magazinul RVL.
*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 782
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5231 zile, 02 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
concert trooper la suceava

Concert Trooper la Suceava

Suceava, Suceava. Sâmbătă 30 Martie 2024
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .