poze campanie deschide ochii deschide inima

Campanie "Deschide ochii, deschide inima!"

Suceava , Suceava. Joi 3 Decembrie 2009 13:00
Iulius Mall

Categorii: Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Joi, 3 Decembrie 2009, începând cu ora 13:00, la Iulius Mall Suceava va avea loc cea de-a patra ediţie a spectacolului Deschide ochii, deschide inima!

Acest eveniment se organizează în fiecare an, de Ziua Internaţională a Persoanei cu Dizabilităţi. Spectacolul este organizat cu şi pentru persoane diagnosticate cu handicap internate în Spitalul de Cronici Siret, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică şi Locuinţă Maxim Protejată Mitocu Dragomirnei, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Costîna, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Sasca Mică, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pojorâta şi Centrul pentru Persoane Vârstnice Zvoriştea.Invitaţii speciali ai evenimentului, care se va desfăşura la etaj în Iulius Mall, lângă foodcourt Almondo, sunt interpreţii Nicoleta Cojocaru, Ionuţ Vieru şi ansamblul de dansuri Stejarul Suceava.
Motto-ul acţiunii organizate de Direcţia de Asistenţă Socială Suceava, împreună cu beneficiarii din centrele de recuperare din judeţ, este Acordă-ne o şansă, tu poţi face lumea mai bună.
*Sursa:http://orasulsuceava.ro/deschide-ochii-deschide-inima?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OrasulSuceava+%28Orasul+Suceava%29&utm_content=Google+Reader

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 757
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4432 zile, 02 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .