poze mos nicolae

Moş Nicolae

Suceava , Suceava. Sâmbătă 5 Decembrie 2009 19:00
Iulius Mall

Categorii: Petreceri

Sâmbătă, 5 decembrie 2009, cei mici şi cei mari sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava să-l întâmpine aşa cum se cuvine pe Moş Nicolae.

Dulciuri vor fi împărţite prin mall de către ajutoarele Moşului, colinde şi obiceiuri de iarnă vor fi prezentate într-un decor de basm de către copiii de la Palatul Copiilor Suceava şi trupa Boom Dance (de la ora 19:00, pe scena amenajată la etaj), iar invitatul special va fi Nicolae Furdui Iancu, acompaniat de trupa sa de colindători.

Nu uitaţi: Iulius Mall Suceava este singurul loc unde veţi putea găsi, între orele 19:00 şi 24:00, reduceri tentante în plin sezon! Tolba este plină cu surprize pentru întreg weekend-ul de Moş Nicolae: preţuri mai mici noaptea decât ziua în toate magazinele din mall, premii instant de peste 5.000 euro la cumpărături, decoraţiuni de iarnă de vis, foc de artificii. Pomul a fost împodobit deja cu oferte între 25-50 şi chiar 80%, pe care le găseşti pe 5 Decembrie 2009, începând cu ora 19:00, când ia startul campania Vin sărbătorile, vin ofertele!.

Tot sâmbătă, la ora 17, copiii sunt invitaţi să descopere povestea lui Moş Nicolae şi a ajutoarelor sale, pentru că este seara magică la Librăria Cărtureşti. Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!, ne îndeamnă gazdele librăriei, întâmpinându-ne cu ceai aromat şi cu dichis. Copii care au harul povestirii vor fi vedetele întâlnirii.

În Bowling Club Strikers este petrecere de Moş Nicolae cu DJ MC Papa Jacky. Retro Party începe la ora 21:00 cu cea mai bună muzică a anilor '80 şi '90, iar oaspeţii vor primi cadou CD-uri cu muzică retro. După miezul nopţii, cei care-şi aniversează ziua de nume vor primi cadouri surpriză, iar duminică, 6 Decembrie 2009, primii 200 de clienţi care poartă numele Sfântului Nicolae sunt premiaţi cu o sticlă de şampanie, pe care o pot ridica de la Centrul Info din Iulius Mall dacă prezintă cartea de identitate.

Copiii sunt cei mai răsfăţaţi în aceste zile, vor primi în continuare de la Moş Nicolae dulciuri, iar la ora 12:00, Teatrul de Păpuşi Puppet le va oferi un spectacol de neuitat cu basme şi poveşti populare fantastice.

Aşadar, Iulius Mall Suceava rămâne locul cel mai potrivit unde te poţi distra, poţi petrece clipe de neuitat alături de familia ta şi de unde poţi cumpăra toate cadourile pentru cei dragi. Vino cât mai repede! Cadourile frumoase şi ieftine se termină repede!
*Sursa: http://orasulsuceava.ro/mos-nicolae?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OrasulSuceava+%28Orasul+Suceava%29&utm_content=Google+Reader

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 622
Cuvinte cheie: Nicolae , copii , dulciuri , mos , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5256 zile, 05 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .