poze evenimente pentru amorezi si concert cu trupa simplu la iulius mall suceava

Evenimente pentru amorezi si concert cu trupa "Simplu", la Iulius Mall Suceava

Suceava , Suceava. Miercuri 10 Februarie 2010 16:00
Iulius Mall

Categorii: Petreceri

Evenimente pentru amorezi si concert cu trupa "Simplu", la Iulius Mall Suceava

Îndrăgostiţii sunt vedete la Iulius Mall Suceava. Întreaga săptămână a fost presărată cu evenimente distractive pentru amorezi şi o sumedenie de surprize plăcute la cumpărături.

Până duminică, ziua în care pe mai tot mapamondul se celebrează dragostea, Iulius Mall acordă din toată inima 3.000 de premii instant la cumpărături de minim 70 lei. Taloanele răzuibile oferă, zilnic, bijuterii din aur şi argint, telefoane mobile, produse cosmetice, răcoritoare şi torturi de ciocolată. Toate taloanele acordate la cumpărături sunt norocoase, iar pe 14 februarie poţi câştiga un dormitor Kalenda.

Tot până pe 14 februarie, îndrăgostiţii se distrează la Maratonul Dragostei. "Lângă fântâna arteziană, în fiecare zi de la ora 16, aleargă cât te ţin picioarele pe una din cele două benzi şi poţi ajunge din Iulius Mall Suceava direct la Voroneţ, pentru un sejur romantic în doi. Din kilometru în kilometru, te aşteaptă premii pe bandă: energizante, cutii cu bomboane de ciocolată, sesiuni de make-up şi hairstyling şi cine romantice la restaurant.
Pe 14 februarie, nu uita de cei 5 paşi dacă vrei să fii mire sau mireasă de o zi la Iulius Mall. Cinci probe de foc, extrem de amuzante, te duc spre Starea Civilă. Îngrijeşte mai întâi un bebeluş, ţine-ţi iubita cât mai mult în braţe, recunoaşte-ţi Julieta dintr-o mie, găteşte şi repară prin gospodărie la indicaţiile soacrei şi abia apoi ajungi mire. Seara, trupa SIMPLU concertează la ora 18, scenă pe care şi magazinele din Iulius Mall îşi vor prezenta produsele", anunţă complexul comercial sucevean.

Copiii vor avea preocupări distractive, de weekend, la Iulius Mall. Sâmbătă, la ora 12, Atelierul de Creaţie de la Palatul Copiilor îi aşteptă din nou cu artă şi idei, iar Librăria Cărtureşti îi pofteşte la poveşti, de la ora 17. Duminică, la ora 12, marionetele de la Teatrul Puppet mai dau o reprezentaţie pentru prichindeii care vor să descopere noi isprăvi ale eroilor din poveştile populare şi din basme.

Pasionaţii de shopping, fashion şi stil pot viziona o nouă emisiune Mall Mania la posturile locale Plus TV şi IntermediaPrima. În săptămâna în care aniversează primul an de difuzare, Mall Mania vine cu cele mai ispititoare oferte din Iulius Mall Suceava, cu retrospectivele unor evenimente şi cu reţeta săptămânii.
*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 635
Cuvinte cheie: 2010 , evenimente , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5183 zile, 10 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .