poze connect r invitatul special al balului bobocilor

Connect-R, invitatul special al Balului Bobocilor

Suceava , Suceava. Miercuri 11 Noiembrie 2009 19:00
Casa de Cultură

Categorii: Petreceri

Evenimentul va fi găzduit de Casa de Cultură din municipiu

Studenţii universităţii "Ştefan cel Mare" vor avea parte miercuri seara, începând cu ora 19:00, de distracţie şi un spectacol de calitate, prilejuit de ediţia din acest an a Balului Bobocilor al Universităţii "Ştefan cel Mare" din Suceava.Organizatorii anunţă că: "dorim să ne întrecem pe noi înşine pentru a oferi un spectacol de calitate şi nemaiîntâlnit, vasta experienţă în domeniu dictându-ne acest lucru şi bineînţeles experienţa avută în organizarea balului de anul trecut al universităţii".

Publicul va avea parte de o seară deosebită, asigurată de un spectacol original, ai cărui vedete vor fi chiar studenţii universităţii sucevene. Tema balului este, în acest an, paralela dintre trecut şi prezent, care aduce în prim plan diferenţele dintre imaginea pe care a avut-o şi pe care o are în prezent instituţia.

Programul include şi mult aşteptatul concurs de Miss, din juriu făcând parte, în calitate de preşedinte, rectorul universităţii "Ştefan cel Mare", Adrian Graur. De asemenea, frumoasele concurente vor fi notate şi de către alţi profesori universitari împreună cu o serie de personalităţi sucevene, juriul concursului devenind astfel unul imparţial.

Vor anima atmosfera trupele de dans TNG, Just We şi câteva momente artistice oferite de fachirii profesionişti. Mai mult, succesul serii va fi completat şi de numere de pantomimă, deja cunoscuţii băieţi din trupa ZUZU, urmând să evolueze pe scena Casei de Cultură, spre deliciul publicului sucevean.

Calităţile artistice ale bobocilor vor fi evidenţiate în cadrul rubricii "Special Talent", prilej cu care fiecare îşi va alege şi susţine o probă.

Finalul grandios, pe măsura spectacolului, va fi asigurat de îndrăgita vedetă autohtonă Connect-R, care vine la Suceava tocmai din capitală, pentru a-şi exercita calităţile artistice şi a le pune pe jar pe multele şi focoasele fane sucevence. De asemenea, organizatorii anunţă că pe scenă vor urca şi tinerii de la Deep System.
*Sursa:newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 609
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5279 zile, 11 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .