poze night music

Night Music

Suceava , Suceava. Sâmbătă 19 Septembrie 2009 15:00
Shopping City Suceava

Categorii: Muzica si Concerte

"Consumă-ţi energia prin muzică, nu prin violenţă!"

"Consumă-ţi energia prin muzică, nu prin violenţă!", acesta este unul dintre mesajele transmise în cadrul "Festivalului Antiviolenţă - Night Music", care va avea loc sâmbătă şi duminică (19 şi 20 septembrie) în parcarea Shopping City Suceava, începând cu ora 15:00.

Potrivit organizatorilor acestui festival de muzică electronică, "Într-o societate în care majoritatea oamenilor nu-şi urmăresc decât propriile interese şi câştiguri, în care violenţa de orice tip este considerată ca fiind ceva normal şi chiar necesar, tinerii beneficiază de o gamă săracă de alternative de petrecere a timpului liber în mod organizat, în siguranţă, admirând artişti provenind din rândul lor.

Soluţiile problemelor pot fi chiar simple! Mesajul nostru este: prin muzică şi dans putem combate violenţa! O alternativă de consum a energiei şi o excelentă modalitate de a-ţi schimba starea de spirit în bine. O societate sănătoasă nu poate să existe de la sine, trebuie să te implici şi tu! Alege inteligenţa, NU violenţa !Vino să susţii antiviolenţa împreună cu cei peste 20 de DJ, VJ şi dansatori din Iaşi, Botoşani, Suceava, Cluj, Neamţ, Galaţi şi Bistriţa"

Evenimentul este organizat de Asociaţia "Youth Can Do It" şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret Suceava, în colaborare cu Shopping City Suceava şi face parte dintr-o serie de proiecte dedicate tinerilor, prin care sunt transmise informaţii utile oferind deopotrivă şi o excelentă modalitate de petrecere a timpului liber.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1215
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5335 zile, 14 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .