poze music pub provoaca suceava la rummy

MUSIC & PUB provoaca Suceava la RUMMY

Suceava , Suceava. Sâmbătă 23 Ianuarie 2010 11:00
MUSIC & PUB

Categorii: Jocuri si Concursuri

Competiţia, prima de acest fel din acest an în municipiul Suceava,

Primul concurs de RUMMY din 2010 va fi organizat sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 11, în mansarda MUSIC & PUB din Suceava, un club unde sunt aşteptaţi 32 de iubitori ai acestui sport, care să se înfrunte pentru premii "importante, specifice unui club", după cum au anunţat organizatorii. Competiţia, prima de acest fel din acest an în municipiul Suceava, se vrea a fi de fapt şi un test pentru a descoperi potenţialul acestui sport şi, "eventual, înfiinţarea unui club în Suceava". "Sâmbătă vom afla cu exactitate cât de iubit este rummy la Suceava şi dacă are rost să încercăm să înfiinţăm şi un club de rummy. Din ce semnale avem până acum, lucrurile par a merge pe un făgaş pozitiv şi sperăm să avem parte de succes", a declarat coordonatorul evenimentului, Constantin Mărcuş.

Concursul va fi organizat în sistem eliminatoriu, în competiţie putând intra câte 4 concurenţi la o masă, fiind 8 mese de joc pregătite. Regula e simplă: cine ajunge primul la 1000 de puncte câştigă masa şi un loc în semifinală. De la aceeaşi masă va merge mai departe şi cel situat pe locul II. În felul acesta, de la cele 8 mese vor continua competiţia 16 jucători, care se vor bate însă pentru cele 4 locuri din finală. Toţi cei patru jucători care vor accede în finală vor câştiga un premiu, în funcţie de rezultat.

"Eforturile noastre se vor concentra pentru asigurarea unui cadru optim de desfăşurare a competiţiei. Vreau să cred că cei care vor participa vor veni şi vor pleca prieteni de aici. Acesta este şi scopul acestui sport, să formeze caractere şi să conducă la o foarte bună socializare. Avem motive să credem în acest eveniment", a declarat C. Mărcuş.

Cei interesaţi pot obţine mai multe detalii la MUSIC & PUB din Suceava, situat pe strada Mihai Viteazu, nr. 40, vis-a-vis de Agentia HELLO Travel sau la tel: 0230-212130.
*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 634
Cuvinte cheie: 2010 , rummy , Evenimente Suceava
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5203 zile, 21 Ian. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .