poze tombola craciun la suceava

Tombola Craciun la Suceava

Suceava , Suceava. Miercuri 9 Decembrie 2009 10:00
Iulius Mall Suceava

Categorii: Jocuri si Concursuri , Targuri

Marele premiu al Tombolei de Craciun, oferit de Iulius Mall Suceava, este un Volkswagen Polo

"Să nu închizi telefonul. S-ar putea să te sune chiar Moş Crăciun! Ca sa mergi la cumpărături în Iulius Mall Suceava. Pe banii lui, binenţeles! Tot ce trebuie să faci este să cumperi de minim 100 lei din magazinele Iulius Mall Suceava, între 9 şi 24 decembrie 2009, şi să îşi iei talonul de la Centrul Info", anunţă Iulius Mall Suceava.

Moş Crăciun le poate aduce sucevenilor zilnic un cadou de 300 lei sau un robot PHILIPS şi poate chiar marele premiu, un VOLKSWAGEN POLO.
Cei care vizitează mall-ul se pot fotografia deja cu maşina pe care Moşul o aduce în sania lui tocmai din Laponia. Oferit de Iulius Mall Suceava şi dealerul autorizat Auto Mitric, autoturismul Volkswagen este expus lângă Centrul Info şi mai are de aşteptat 16 zile până îşi va găsi proprietarul.

În funcţie de valoarea cumpărăturilor, clienţii pot primi mai multe taloane pentru tombolă. Zilnic, la ora 17, se extrage un câştigător pentru cadoul de 300 lei şi un altul pentru robotul de bucătărie Philips. Marea extragere de la Tombola Crăciunului va fi în ziua de Ajun, la ora 12.

Primii câştigători ai campaniei "Moş Crăciun te invită la cumpărături" au fost extraşi şi vor achiziţiona produse cadou în valoare de 300 lei din magazinele Iulius Mall. Aceştia sunt: Violeta David, Alexandra Vatamanu şi Beatrice Adela Ştiubeian. Alţi trei clienţi care au cumpărat cadouri pentru cei dragi au câştigat câte un robot Philips: Mariana F. Răcilă, Ana Scheul şi Mihaela Ancuţa Lungu.

În Iulius Mall Suceava surprizele se ţin lanţ toată luna decembrie: cu paradele lui Moş Crăciun alături de personajele de poveste, coruri de colindători şi multe cadouri pentru cei mari şi cei mici. Andra va susţine un concert extraordinar de colinde pe 16 decembrie, la ora 19.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 843
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4174 zile, 08 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .