poze newyorker isi deschide portile in shopping city suceava portile

NewYorker isi deschide portile in Shopping City Suceava portile

Suceava , Suceava. Sâmbătă 5 Decembrie 2009 10:00
Shopping City

Categorii: Inaugurari

Începând de sâmbătă, 5 decembrie, Suceava va avea o nouă atracţie de shopping.

Cunoscuta companie de fashion germană NewYorker îşi deschide deja al 10-lea magazin din România în Suceava Shopping City, expunând modă, frumuseţe şi lifestyle pe o suprafaţă de vânzare de peste 800 de metri pătraţi.

Fie că e vorba de outfit-uri casual, stiluri sexy sau lenjerie provocatoare, magazinul New Yorker din Suceava oferă haine pentru toate gusturile. În ziua deschiderii clienţii care calcă pragul magazinului vor avea parte de o festivitate grandioasă presărată cu multe surprize. Prezentatorul MC El Negro va fi gazda evenimentului de deschidere, iar DJ Fanny şi Victor Nagual vor folosi platanele doar pentru cele mai tari hituri.

De asemenea, clienţii pot arunca o privire peste noua colecţie de iarnă 2009, care adună multe din punctele de atracţie ale sezonului rece. Colecţia celor cinci brand-uri deţinute de NewYorker îndreaptă atenţia spre tinerii iubitori de fashion în cel mai bun mod posibil şi în cele mai neaşteptate momente. Highlight-urile colecţiilor Amisu şi Smog sunt geci de piele hot, blazere negre, topuri de petrecere, colanţi din piele autentica şi blugi prespălaţi pentru femei, iar pentru bărbaţi tricouri în carouri şi curele cu ţinte.

NewYorker este prezent în România din 2007, iar de atunci s-au deschis 9 magazine în Bucureşti şi alte oraşe ale ţării. Conform unui studiu independent realizat de RegioPlan Consulting în Viena, compania de fashion din Braunschweig este una dintre companiile principale pe piaţa de îmbrăcăminte din Europa de Est. Obiectivul NewYorker pe termen mediu este să devină lider de piaţă în segmentul de fashion pentru tineri în toată Europa.
*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 987
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5257 zile, 03 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .