poze festivalul cantecului si dansului popular la iulius mall suceava

Festivalul cantecului si dansului popular, la Iulius Mall Suceava

Suceava , Suceava. Sâmbătă 1 Mai 2010 10:00
Iullius Mall

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

Inclusiv campionat de table!

Şi pentru această săptămână, Iulius Mall Suceava a pregătit evenimente speciale între care reprezentaţii spectaculoase ale unor piraţi, reptile şi elefanţi, alături de un campionat de table, un festival al cântecului şi dansului popular, târguri, ateliere, mii de premii instant şi o excursie oferită zilnic la Popasul Domnesc, în Voroneţ.

Sâmbătă, 1 mai, sute de copii vor participa la un Festival al Cântecului şi Dansului Popular. Palatul Copiilor şi Inspectoratul Şcolar Suceava vor reuni într-un festival-concurs micuţii talentaţi, iar etapa judeţeană începe la etajul Iulius Mall la ora 10.

În aceeaşi zi, dar de la 12, tot Palatul Copiilor îi aşteaptă cu idei şi artă la Atelierul de Creaţie pe micuţii care se plictisesc, au părinţi fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie. Copiii pot petrece toată ziua de sâmbătă la Iulius Mall pentru că, de la ora 17, Librăria Cărtureşti îi găzduieşte pentru a le servi celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă. Prezenţa micilor povestitori este… obligatorie!

Duminică, Teatrul “Puppet” aşteaptă aplauzele celor mici. La ora 12, printr-o magie, păpuşile se vor transforma în personajele lor favorite din basme şi poveşti.
Două zile, sâmbătă şi duminică, colecţionarii vor expune la parterul Iulius Mall piese vechi, cărţi, fotografii din secolul XIX, ilustrate, stampe, monede, viniluri şi plăci de gramofon şi patefon, mic mobilier, candelabre, podoabe şi obiecte de decor atinse de patina timpului. Târgul Colecţionarilor este organizat de Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava.

Doar până vineri, 30 aprilie, clienţii Iulius Mall Suceava îşi pot face gratuit o electrocardiogramă la Centrofarm. “Ai grijă de inima ta” este campania care informează bucovinenii asupra măsurilor de prevenire, dar şi incidenţei tot mai crescute a bolilor cardiovasculare.

Tot până vineri, “KidsLand Club te premiază!”. Fiecare client care cumpără de minimum 40 lei jucării sau articole pentru copii din magazinele cu specific din Iulius Mall primesc gratuit pentru prichindei una din cele 1.500 ore de joacă şi distracţie oferite de KidsLand.

30 aprilie este şi ultima zi când puteţi admira, la etajul Iulius Mall, lucrările pictorului Niclae Zepciuc. “Accente moderne” reuneşte 20 de lucrări în ulei ale distinsului membru al “Societăţii Artiştilor şi Amicii Artelor Plastice” din Bucovina.
Până pe 9 mai, “Muntele te aşteaptă!”. Primii 200 de clienţi care cumpără de cel puţin 100 lei din magazinele Iulius Mall primesc taloane răzuibile, toate câştigătoare. Premiile instant constau în 100 de produse cosmetice Avon şi 100 sticle de Nestea, iar premiul cel mai râvnit al fiecărei zile este un weekend all inclusive în doi la Popasul Domnesc, pensiune situată în vecinătatea monumentului UNESCO: mănăstirea Voroneţ. Aşadar, grăbeşte-te să prinzi măcar unul din cele peste 3.400 de premii oferite de Iulius Mall!
Până pe 15 iulie, continuă Campionatul Judeţean de Table. Clubul Sportiv “Nord Arena” în parteneriat cu Direcţia pentru Sport a judeţului Suceava şi Iulius Mall pun în joc premii de sute de lei. Amatorii care vor să îşi încerce norocul şi să îşi testeze strategiile de joc sunt aşteptaţi în fiecare marţi şi joi. Înscrierile se fac în aceleaşi zile de la ora 16, iar zarurile vor fi aruncate o oră mai târziu.

*Sursa: newsbucovina.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1193
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5084 zile, 28 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Suceava
concert trooper la suceava

Concert Trooper la Suceava

Suceava, Suceava. Sâmbătă 30 Martie 2024
suceava blues festival

Suceava Blues Festival

Suceava, Suceava. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
zilele sucevei 2024

Zilele Sucevei 2024

Suceava, Suceava. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .